Depth & Delight: An Evening of Koji Cuisine

Præsenteres af Koji Copenhagen

Deltag i en uforglemmelig aften, hvor koji indtager hovedrollen. Til denne særlige middag vil du opdage, hvordan denne ydmyge japanske fermenteringskultur forvandler simple ingredienser til lag af dybde og kompleksitet. Fra en klar tomatconsommé til en overdådig gelato – hver ret fremhæver kojis evne til at fremkalde umami, balancere sødme og syre, og forvandle madrester til kulinariske højdepunkter.

Aftenens menu ledes af kokken Mark, som kombinerer nye nordiske råvarer med filippinske teknikker og smage, og skaber retter, der både er rodfæstede i tradition og dristigt nyskabende. Hans unikke tilgang forener den nordiske sæsonbetonede elegance med de livlige, sjælefulde noter fra det filippinske køkken – alt sammen tilført kojis magi.

Kom nysgerrig, gå derfra inspireret, og oplev på første hånd, hvordan koji kan løfte smag, mindske madspild og åbne døren til nye kulinariske muligheder.

Din vært
KojiCopenhagen er en fermenteringsstartup baseret i København, grundlagt af en gruppe studerende forenet af en fælles passion for mad. Vi specialiserer os i at upcycle madaffald fra restauranter til unikke misoer, saucer og umamirige produkter ved hjælp af koji, den japanske fermenteringsskimmel bag miso og sojasauce. Vi drives af troen på, at fermentering kan være en løsning på madspild, klimaproblemer og kedelige smagsoplevelser.

Hjemmeside
Instagram

Gave
Et glas af den miso, du spiser, med hjem til at tage med.

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr


MENU

Velkomstdrink
Amazake-cocktail

Forret
Kold dashi-tomatconsommé, peberrodssaft, ristet tomat-koji-olie
Pandesal (filippinsk brød), pisket sød & stærk misosmør

Startere
Tostadas med ceviche af sæsonens fisk, ristet koji-peaso-emulsion, chicharrón
(Veg: Tostadas med ærte-sisig og ristet koji-peaso-emulsion)
Takoyaki med kikærtemiso-majscreme og parmesan
Friterede svampe med koji-inficeret barbecuesauce
Røget confiteret aubergine, kalamansi-ponzu, daikon

Hovedret
Helstegt, udbenet økologisk kylling med adobo-glaze
(Veg: Marineret og ovnstegt selleri med adobo-glaze)
Sæsonsalat med ramsløg-peaso-dressing og syltet agurk
Danske kartofler med koji-confiteret olie og friske krydderurter

Dessert
Ristet koji-gelato med fersken-cobbler og frisk verbena



Adresse: Kitchen Collective , Slagtehusgade 11a, 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.