Winterspring tasting menu med Champagne

Præsenteres af Winterspring

En aften hvor du kommer hele vejen rundt om Wintersprings univers med små salte retter, desserter, petit fours og Champagne. 

Wintersprings team af kokke har skræddersyet en menu der vil tage dig igennem et univers med de bedste sæsonbaserede råvarer og innovative teknikker: Aftenen starter med Champagne og salte retter før vi går til det søde køkken, der byder på desserter som ”Hindbær, strandkamille og mandel”, du vil blive præsenteret for forskellige udvalgte Champagner under middagen. Middagen afsluttes med flødeboller og petit fours. 

Menu:

Fire salte retter

Fire desserter

Flødeboller og Petit Fours

Drikkevarer:

Champagne menu.

Te fra The Rare Tea Company. 

Kaffe fra The Coffee Collective. 

 

Winterspring hold af kokke er ledet af køkkenchef Emil Eshardt der kommer med erfaring fra AOC og Søllerød Kro og med sit team af dygtige kokke har han skabt et menukort på særdeles højt niveau. 

 



Adresse: Winterspring, Store Strandstræde 16, 1255 Copenhagen

Læs mere på: www.winterspringdesserts.com
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.