Oplev en tankevækkende samtale mellem to af Nordens mest innovative kokke, Rasmus Munk fra Alchemist og Kamilla Seidler fra Lola (tidligere Gustu i Bolivia), modereret af Pelle Øby Andersen. De vil diskutere, hvordan Det Nye Nordiske Manifest har formet deres rejser, både personligt og professionelt, og hvordan det fortsat påvirker fremtiden for nordisk gastronomi.
Samtalen er en del af arrangementet "20 års madglæde: Markeringen af 20-året for Det Nye Nordiske Manifest og Copenhagen Cooking" og sætter fokus på, hvordan manifestets værdier om renhed, sæson, etik, sundhed og bæredygtighed fortsat inspirerer og udvikler den kulinariske verdensscene. Kom og hør, hvordan de næste generationer af kokke arbejder på at bevare og forny den nordiske madkultur, og hvordan dette vil forme de næste 20 år – hvis vi spørger dem.
Dine værter
Rasmus Munk (f. 1991) er chefkok og medstifter af restauranten Alchemist i København. Han er kendt for sin eksperimenterende tilgang til madlavning, som han kalder Holistic Cuisine, der kombinerer gastronomi med kunst og videnskab. Med Alchemist har han skabt en unik madoplevelse, der går ud over traditionelle måltider og involverer gæsterne i en multisensorisk rejse. Rasmus Munk har arbejdet på flere førende restauranter, før han åbnede Alchemist i 2015. Hans innovative stil og banebrydende koncepter har sikret Alchemist to Michelin-stjerner og en plads blandt verdens bedste restauranter?.
Kamilla Seidler (f. 1983) er en anerkendt kok, som har opnået international berømmelse gennem sit arbejde med social gastronomi. Hun er medejer af restauranten Lola i København, men blev især kendt som den tidligere leder af Gustu i Bolivia. Hos Gustu arbejdede hun under Melting Pot Foundation, et projekt af Claus Meyer, hvor hun fokuserede på at løfte lokale råvarer og uddanne unge kokke. Hendes indsats gjorde Gustu til en af Latinamerikas bedste restauranter, og hun blev kåret som Latin America's Best Female Chef i 2016. Kamilla Seidler er kendt for sin dedikation til bæredygtighed, sociale projekter og hendes evne til at skabe gastronomiske oplevelser med dybde og mening.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev
Eventet finder sted på Kål & Ko-scenen på festivalpladsen og det er gratis at deltage.
The event is taking place on the Kål & Ko stage, and it's free to attend.