Det Økologiske Bønnemøde

Præsenteres af Foreningen Madens Folkemøde

Trine Krebs og Christian F. Puglisi kalder til økologisk bønnemøde!

Og hvad er så det, tænker du nok? Det er intet mindre end et møde om bælgfrugter, hvor Trine Krebs og Christian F. Puglisi fortæller om, hvad bønner, linser og ærter er, hvordan man kan tilberede dem og hvorfor det er så pokkers vigtigt, at vi genintroducerer bønnerne og deres uundværlige kvaliteter i den daglige madlavning.

Bønner er nemlig en rigtig god genvej til måltider med mindre kød. Men det skal smage godt at lette trykket på planeten. Bønnemødet veksler mellem oplæg fra Trine Krebs og Christian F. Puglisi og dig som tilskuer, der er med til smagepauser, små bønnesamtaler og du får øvet din tilsmagningsmuskel til bælgfrugter.

For at deltage i Det Økologiske Bønnemøde skal du købe billet. Prisen er 35 kr. per deltager. 

Prisen inkluderer bønnemødet i sin fulde form med smagsprøver af flere slags og en goodiebag med danske bælgfrugter og et opskriftshæfte. En del af Madens Folkemøde

Aktiviteten er en del af Madens Folkemøde – et fagligt, folkeligt og politisk arrangement, der foregår på Engestofte Gods på Lolland.

Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.

Madens Folkemøde foregår den 24. og 25. september 2021.

Følg Madens Folkemøde her:

Facebook 
Nyhedsbrev
Hjemmeside

lørdag 25. sep. 2021 kl. 10:00 - 11:30
á 35,00 kr.