Til middagen i Det Økologiske Folkekøkken bliver der skruet max op for al forkælelse, der starter med Ø. – Folkekøkkenets festmiddag byder på:
Menu
Dampede økologiske muslinger fra Limfjorden, med hvidvin, fløde fra Naturmælk og urter fra Skovsgaard Gods
Ristede Jordskokker, sennepsvinaigrette og urter
Fuegobønner fra Aurion med tomat
Grøn sommerkål fra Månsson, dampede Ingrid ærter fra Aurion, syltede rødløg og vinaigrette
Speltotto med spelt fra Skærtoft Mølle med ramsløg, hvidvin, asparges, fløde og Høost fra Naturmælk
Rødbede brownie med solbærcreme
Middagen koster kr 140.- ekskl. drikkevarer
Bag Det Økologiske Folkekøkken står Kokkenes Køkken. Middagen har det økologiske spisemærke i guld. Menuen er med forbehold for ændringer grundet situationen på de internationale fødevaremarkeder.
Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.
Madens Folkemøde foregår den 3. og 4. juni 2022.
Følg Madens Folkemøde her: