Dinner'n'dip Club

Præsenteres af The Organic Crave & Pond & Vital Foods

Oplev en unik aften, hvor flere af dine sanser aktiveres. Dinner'n'dip Club er en fortryllende fusion af fællesskab og afslapning. Udforsk en kålinspireret langbordsmiddag skabt af Vital Foods, Pond og The Organic Crave. Efter middagen skiftes til badetøj, hvor en varm omgang saunagus efterfulgt af et køligt dyk i havet venter dig. Alt dette finder sted ved Butchers Heat, hvor solnedgangen danner den perfekte kulisse. Oplev en aften fyldt med middag, musik og saunagus under åben himmel. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, vil denne aften med garanti blive uforglemmelig!

Dine værter
Pond er et badetøjs-brand bl.a. grundlagt af en tidligere elite-svømmer, en livredder, en triatlet og en sauna-misbruger, der alle var trætte af ubehageligt badetøj til urban dipping. Pond er drevet af den nye bykultur, og lader sig ikke begrænse af normer og traditioner, når det kommer til badetøjsmode. Tilgangen til design kombinerer skandinavisk enkelhed med urban æstetik. Alle varer er designet i København og fremstillet af premium, genbrugsmaterialer i Portugal.

Instagram

The Organic Crave er et sundt snack-alternativ, som ønsker at gøre op med de kunstige og knap så sunde snacks, som fylder mest i markedet i dag. The Organic Crave laver økologiske og plantebaserede chips bestående af 100% linser. Basen på linser betyder, at chipsene er høje på protein, men også bedre for miljø, da bælgfrugter er en af de fødevarer, som sætter det mindste klimaaftryk. Linse-chipsene friteres ikke, men poppes, hvilket også betyder, at de er lavere på fedt.

Instagram

Vital Foods er en café i indre København, som ønsker at ændre den måde vi spiser på ved at tilbyde mere plantebaseret mad, ikke kun engang imellem, men dagligt. Fordi det virkelig gør en verden til forskel; det er sundere og venligere over for vores planet, os selv og dyrene. Det er lidt en tredimensionel ting, og det er ret fantastisk.

Instagram

I tilfælde af regn...
Rykker arrangementet indenfor på samme adresse.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.
Adresse: Butchers Heat, Vindmøllevej, 2300 København S

MENU – family style

Grillet spidskål med tahini dressing, chili og ristede sesamfrø

Caesarsalat med bagte kikærter, avocado og croutoner


Øl og sodavand er inkluderet i prisen.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

mandag 19. aug. 2024 kl. 17:45 - 19:30
Udsolgt
á 95,00 kr.
+ 12,00 kr.
mandag 19. aug. 2024 kl. 19:30 - 21:00
Udsolgt
á 95,00 kr.
+ 12,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »