Drink&Bite: Piemonte Møder Danmark

Præsenteres af I Vini del Piemonte

Fredag 9. juni er eventet Drink&Bite tilbage i København.

Gå ikke glip af et fantastisk event, hvor Piemontes velsmagende køkken møder danske råvarer og traditioner. Det er muligt at smage over 50 vine fra Piemonte. Vinene præsenteres af deres producenter, som vil fortælle om en af de vigtigste vinproducerende regioner i Italien og verden!

2023-udgaven byder på mad- og vinanmelderen, Dansk Masterchef vinder 2015, Anders Halskov-Jensen, som vil demonstrere hvordan det piemontesiske køkken kan inspirere det danske og dermed passe perfekt til områdets vine. Historiefortælleren Martina Doglio Cotto  bliver din. guide på en fantastisk rejse blandt vine, historier og Piemontes unikke terroir.

Arrangementet afholdes på Djøf Møde og Event i hjertet af København med en uovertruffen udsigt over Botanisk Have og Rosenborg slot.

Med adgangsbilletten vil publikum overvære historien om mad- og vinfortræffelighederne, smage på alle produkterne og personligt møde mindst et dusin vinproducenter fra Piemonte. Billetten inkluderer et vinsmagningsglas.Adresse: Djøf Meeting and Event Nørre Voldgade 106, 6th floor, 1358 Copenhagen, Denmark

Læs mere på: barolofriends.dk/da/events/drink-bite/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.