Torske salat
med rødbede og æg, serveres med bacon - sennep vinaigrette
Unghanebryst saltimbocca
med kornotto og persillesky
Ananas carpaccio
m/ chokolademousse og chartreuse creme.
Torske salat
med rødbede og æg, serveres med bacon - sennep vinaigrette
Unghanebryst saltimbocca
med kornotto og persillesky
Ananas carpaccio
m/ chokolademousse og chartreuse creme.
Forret
Jomfruhummer bisque med brødcrouton
Hovedret
Bøf af oksebavette med selleri & pebersauce
Dessert
Chokolademousse, chokoladekaramel & bagt hvid chokolade
Forret
”Suppen”
Kartoffel/Porre suppe med grøn olie, sprød bacon, chips af 3 slags kartoffel og urter
Hovedret
”Bradepanden”
Braiseret, glaseret oksehaler med selleripure, stegte petit kartofler, stegte rodfrugter, sauce af braiseringslagen monteret med fløde garneret med urter
Dessert
”Mormor kagen”
Mormors bløde, fyldige chokoladekage med sprød og luftig karamel samt vanilje creme
Forret
”Suppen”
Kartoffel/Porre suppe med grøn olie, sprød bacon, chips af 3 slags kartoffel og urter
Hovedret
”Bradepanden”
Braiseret, glaseret oksehaler med selleripure, stegte petit kartofler, stegte rodfrugter, sauce af braiseringslagen monteret med fløde garneret med urter
Dessert
”Mormor kagen”
Mormors bløde, fyldige chokoladekage med sprød og luftig karamel samt vanilje creme
Forret:
Blomkålssuppe med rimet kammusling, syltede blomkål og karse
Hovedret:
Stegt og braiseret okse med rødbeder, brunet smør og estragon
Dessert:
Blåbær cheesecake med peanut crumble
Forret
Cha Gio
Hjemmelavet vietnamesisk stegte forårsruller: hakket kylling, skovøresvampe, løg, gulerod, glaskål, svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.
Du får serveret ’’Cha Gio ’’ samtidig med Salat ’’Goi ca hoi’’
Goi ca hoi
Salat med råmarineret laks, lotus, grøn mango, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, sesamfrø og peanuts.
Hovedret
Vit quay ngu sac
Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.
(Serveres med ris som tilbehør)
Dessert
Chocolate nhiet doi
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade med friske frugter
..............................................................................................................
STARTER
Cha Gio (Nem)
The traditional and famous Vietnamese spring rolls, very crispy with a fill of minced chicken, forest mushroom, onion, carrot and glass noodles. The rolls are wrapped by hands in a thin rice paper (rice pancake) and fried golden.
will be served same time with a Salad
Goi ca hoi
Vietnamese sweet and sour salad with marinated fresh salmon and a mix of lotus, green mango, cabbage, carrot and kohlrabi. The salad has a great flavor of fresh mint, coriander, vinegar, sesame and peanuts.
MAIN COURSE
Vit quay ngu sac
Crispy fried duck with vegetables and homemade duck sauce, served with rice
DESSERT
Chocolate nhiet doi
Homemade Vietnamese chocolate fondant and pieces of special chocolate dessert, made of dark chocolate, white chocolate, butter, whipping cream, honey and cacao. Served with fresh fruits.
Forret
Dau sot ca chua
Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce, dild og forårsløg.
Du får serveret ’’Dau sot ca chua’’ samtidig med Salat ’’Goi rau chay’’
Goi rau chay
Salat med papaya, lotus, grøn mango, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts.
Hovedret
Rau xào hat dieu
Stegte årstidens friske sprøde grøntsager, tofu og cashewnødder (serveres med ris som tilbehør).
Dessert
Trái cây tuoi
Torvets friske frugter med sød kokos.
............................................................................
(without meat, fish, milk, egg)
Starter
Dau sot ca chua
Fried tofu in tasty Vietnamese tomato sauce, dills and fresh spring onions.
will be served at the same time with a Salad
Goi rau chay
Vietnamese salad with lotus, mango, cabbage, carrot, kohlrabi, fresh herbs in a dressing of vinegar, chili, garlic, lemon, sesame and peanuts.
Main course
Rau xào hat dieu
Crispy fried fresh mixed vegetables with tofu, cashew nuts, served with jasmine rice.
Dessert
Trái cây tuoi
Fresh fruits salad: a mix of different fruits with sweet coconut.
(uden kød, fisk, mælk, æg)
Menu til Dining Week
1. Stegt Pighvar, gule beder og hyldeblomst.
-
2. Kalvespidsbryst, brøndkarse og peberrod
-
3. Hvid chokolade, Lakrids og kørvel
1. servering
Muslingesuppe - urter - chorizo
2. servering
Tatar – aioli – chips – estragon - urter
Bagte rodfrugter - grønkål - granatæbler - syltede gulerødder - peanuts - pesto
3. servering
Panna Cotta - passionsfrugt - brændte mandler
1. servering
Blåmuslinger - tomat - olivenolie - urter
2. servering
Håndpillede rejer - hjertesalat - avocado - limeaioli
Bagte rodfrugter - grønkål - granatæbler - syltede gulerødder - peanuts - pesto
3. servering
Gammeldags æblekage - vanilje - lakrids - skum - crust
Kolde tapas:
Jamon Serrano de Batallé, Gran Reserva
Bagte & marinerede rejer m/aioli
Friterede artiskokker m/trøffel/soya mayo, appelsin creme & grape
Lune tapas:
Patatas Bravas (sprøde kartofler)
Langtidsbraiseret spoleben af gris m/tomat ceviche
Dessert:
Hjemmelavet sorbet
Tatar af torsk
med avokadocréme, cruditè, tang og wasabimayo
-
Culotte af kalv
med gulerodspurè, syltet citronskal, mild hvidløg, pommes rissolées og kalvesky
-
Mandelmazarin
med æblekompot, vanille, crumble og nougatis
Rødbeder syltet i aromatisk te
med Tebstrups friske gedeost, kakaobønner og peberrod
-
Quinoa-risotto
med grønsager á la Barigoule og vinaigrette med knas og urter
-
Mandelmazarin
med æblekompot, vanille, crumble og nougatis
FORRET
Laks tartar med sanbaizu sauce
Tempura mix med tempura sauce
HOVEDRET
Insideout roll : 2 Tatami roll
2 Ebi panko roll
2 Laks aioli roll
2 Slim tun roll
Nigiri : 1 Laks med lakserogn
1 reje med chili
1 tun classic
1 Kingfish med wasabi tobiko
Sashimi : 1 carpaccio mix stick med ponzu sauce
DESSERT
Hjemmelavet cheese cake med blandet frugt
FORRET
Spicy edamame bønner
Forårsruller ( 5 stk. )
HOVEDRET
Kabruimaki : 8 vegetar deluxe roll
Nigiri : 1 asparges med miso aioli sauce
1 avocado med japansk mayonnaise
1 agurk med miso dip
1 omelet med soyamayo
Sticks : 2 mix grønt i teriyaki sauce
DESSERT
Hjemmelavet cheese cake med blandet frugt
Edamame bønner, spicy misodressing
Laks, wasabiærter, vindruer og birkessauce
Saltet torsk, balsamico-chili dressing og pata negra
Tempurareje, spicy sauce og soyamayo
Sushi omakase, 10 stk
En lille chokohaps
Forret
Delepasta, Italiano style!
Ragout på langtidsbraiseret vildsvin med rigatonipasta,
gratineret med Grana, toppet med syltede rødløg og gremolata.
Hovedret
Vores fantastiske pizze!
Vælg mellem Gorm's 4 klassikere og en diningweek-signaturpizza.
Dessert
Tiramisu i nye klæder:
Mormor-mandelkage med bær i sød marsala
hvid chokolademousse og kaffe-cookie crumble
Forret
Caprese, tomatsalat med balsamicoreduktion, basilikumsolie, frisk mozzarella og ristede pinjekerner
Hovedret
Vores fantastiske pizze!
Vælg mellem Gorm's 4 klassikere og en diningweek-signaturpizza.
Dessert
Tiramisu i nye klæder:
Mormor-mandelkage med bær i sød marsala
hvid chokolademousse og kaffe-cookie crumble
Forret
Fiskecremesuppe tilsmagt Pernod og safran
hertil rødtungefilet
Hovedret
Tornado Rossini med Maderia-trøffel sc
årstidens garniture og fløde kartoffel i tårn, vent i panko
Dessert
Chokoladefondant med hjemmelavet appelsin parfait
med marinerede bær
INSALATA CAPRESE
Friske tomater med bøffelmozzarella, basilikumpesto og balsamico glace
ORECCHIO D´ELEFANTE CON LIMONE E SALSA TARTARA
Paneret sirlion steak af gris med citron og sauce tartare
TIRAMISÚ
Italiensk savoiardi med kaffe og mascarponecreme
Friske tomater med bøffelmozzarella, basilikumpesto og balsamico glace
Rigatoni med basilikumpesto, tallegio og rucola
Grillede grøntsager med parmesansauce, sød provola og sicilianske oliven
Kartoffel og porrer suppe serveret med sprød parmaskinke crutons og purløg.
Grillet svinekotelet serveret med sauterede svampe, æbler, pommes rösti og peber sauce.
Porcheret pærer belle Helene serveret med lun chokolade sauce og vanilije is.
1. ret
Tempura salat:
Dybstegte tempura rejer vendt i chili creme, toppet med frisk karse og spicy sesam
2. ret
Nigiri:
Laks
Tun
Hvidfisk
Tun tataki m/flødeost, chilimayo og finthakket porre
Flamberet laks m/japansk mayo, lakseæg, teriyaki sirup og purløg
3. ret
Maki:
California roll: surimi, avocado, agurk og japansk mayo, rullet i sort/hvid ristet sesam
Canadian roll: laks, agurk og flødeost, rullet i masago
Big green roll: hvidfisk, avocado og flødeost, rullet i wasabitobiko, purløg og hvid sesam
Spicy tuna roll: tun, flødeost og finthakket porre, toppet med chili mayo
Jordskoksuppe krydderurteolie og sprøde skorzonerrødder
Kalve medaljon, pommes anna, karameliseret rodfrugter, vildtsvampe sauce
Gateau marcel med rommarineret skovbær
Jordskoksuppe krydderurteolie og sprøde skorzonerrødder
Grøntsagstournedos, pommes anna, karameliseret rodfrugter, vildtsvampe sauce
Gateau marcel med rommarineret skovbær
Forret:
Rimmet og pocheret torsk – rødbedejuice – dildolie – syltet rødbede
røget mayo – karse – sprød rug
Hovedret:
Æblebraiseret grissebasse – æblerisotto – syltede æbler -
æble reduceret med balsamico – grønkål i brunet smør
Dessert:
Gulerods Panna cotta – sukkeristede mandler – gulerodssorbet - jernurt
Forret:
Cremet tomatsuppe – syltet cherrytomat – mascarpone – basilikumsolie – tapioka
Hovedret:
Æblerisotto – syltede æbler - grønkål i brunet smør
grillet portobellobøf vendt i estragon olie
Dessert:
Gulerods Panna cotta – sukkeristede mandler – gulerodssorbet - jernurt
Forret:
3 Tempura haps med Japansk topping
Edamame bønner
Sashimi af laks med Yuzu dressing
Hovedret:
4 stk. Tempura deluxe
2 stk. Bullet tuna
2 stk. Philadelphia roll
2 stk. Sizzeling laks med Rogn
2 stk. Tuna med spicy dip
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
Kimchee salat
Edamame bønner
Spicy wakame
Hovedret:
4 stk. maki uden ris vegetar
4 stk. avocado rush
2 stk. Inari nigiri
2 stk. japansk omelet nigiri
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
3 Tempura haps med Japansk topping
Edamame bønner
Sashimi af laks med Yuzu dressing
Hovedret:
4 stk. Tempura deluxe
2 stk. Bullet tuna
2 stk. Philadelphia roll
2 stk. Sizzeling laks med Rogn
2 stk. Tuna med spicy dip
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
Kimchee salat
Edamame bønner
Spicy wakame
Hovedret:
4 stk. maki uden ris vegetar
4 stk. avocado rush
2 stk. Inari nigiri
2 stk. japansk omelet nigiri
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
1. servering:
Græskarsuppe - and - kimchi - koriander
2. servering:
Steak af Bavette
Bønner - hvidløg - ventreche
3. servering:
Chokolademousse - crumble - passion
Såfremt du lider af allergener eller er vegetar bedes du sende os en mail så vi kan tage hensyn til dette i menuen. Noter gerne om du spiser fisk.
FORRET:
Kalveinderlår i tynde skiver med cremet tunsauce, søde sure grøntsager, citron og kapers.
HOVEDRET:
Penne fra Gragnano med kalv, braiserede løg og Barolo reduktion.
DESSERT:
Tiramisu med chokolade cookies, kaffe sauce og cappucino skum.
FORRET:
Aubergine tœrte med tomatcreme og parmesan crumble.
HOVEDRET:
Penne fra Gragnano med svampe og korn-og skalotteløgs sauce.
DESSERT:
Tiramisu med chokolade cookies, kaffe sauce og cappucino skum.
Ristet torskfilet på kål med urtesauce.
***
Perlehøne med krydderrute souffle, honningbagte rodfrugter, Pommes Anna og tranebærsky.
***
Pannacotta med lakrids og ananas carpaccio
Cremet grøntsagsuppe med kål og sprøde chips.
***
Spinat soufflé, med honningbagte rodfrugter, Pommes Anna og syltede tranebær.
***
friske frugter med hjemmelavet sorbet.
Cremet perlebyg - taskekrabbe - brunet smør - fennikel - urter - hjemmebagt brød
Glaseret gris - grillet vinterkål - røget løg - kastanjer
Luftig citronfromage - skyr sorbet - sprød kage - citronmelisse
Cremet perlebyg - svampe - Vesterhavsost
Grydestegt selleri - syltede sager - røg - sprøde urter
Luftig citronfromage - skyr sorbet - sprød kage - citronmelisse
Antipasto:
Insalata di mare
Blæksprutte & skaldyr med fennikel salat, citronette dressing og frisk persille.
Secondi: (vælg en hovedret pr. person)
Pappardelle al tartufo
Friske pappardelle vendt i en delikat let trøffelsauce med møre stykker kalvefilet og Karl Johan svampe.
Gnocchi di patate con spinaci e gorgonzola
Gnocchi med gorgonzola og spinat. Kartoffelpasta vendt i en let gorgonzola og fløde sauce med spinatblade, cherrytomater og revet parmesanost.
Dolce:
Tiramisù all’arancia.
Klassisk italiensk dessert med creme af mascarpone, æg, sukker og revet appelsinskal med savoiardi dyppet i appelsinsaft og appelsinpulver på toppen.
Menuen serveres med frisk hjemmelavet brød.
Forret:
Caprese salat af bøffelmozzarella og tomat med frisk basilikum.
Hovedret:
Gnocchi med gorgonzola og spinat. Kartoffelpasta vendt i en let gorgonzola og fløde sauce med spinatblade, cherrytomater og revet parmesanost.
Dessert:
Klassisk italiensk dessert med creme af mascarpone, æg, sukker og revet appelsinskal med savoiardi dyppet i appelsinsaft og appelsinpulver på toppen.
Karfoffel
Røget kartoffel suppe
Serveret med salatløg og torsk
Sprød kartoffel og frisk kørvel
Gris
Sprængt Gris
Serveret med saltbagt selleri og bladselleri
Hertil sat pommes og glace med skalotteløg og timian
Brunsviger
Citrongræs iscreme
Serveret med lun brunsviger sauce og sprød bund
Hertil syre og æble puré
Pernod dampede blåmuslinger med safran
eller
Hummersuppe, tilsmagt med cognac.
Serveres med friteret kammusling og urter.
-
Klassisk tounados bearnaise af kalvemørbrad
-
Nougattærte med appelsinsorbet
Forret:
Vintersalat m. anderilette, linser, rødkål og æblevinaigrette.
Hovedret:
Svinenakke m. sprødt skind.
Serveres på brændt selleripuré m. pommes fondant og appelsinglace.
Dessert:
Kærnemælkspanacotta m. citron, vanilje og sprødt.
Forret:
Birkesbagt broccoli m. glaseret perleløg og ærteskud.
Hovedret:
Risotto på citron og svampe.
Serveres m. selleri og kartoffelkroket.
Dessert:
Kærnemælkspanacotta m. citron, vanilje og sprødt.
Forret
Ovnbagt færøsk laksefilet med blomkål pure samt urtesauce
Hovedret
Skiver af oksemørbrad med vintergrønt samt ovnbagte kartofler og portosauce
Dessert
Passionsfrugt kage med hvid chokolade og sorbet
Forret:
Rimmet torsk - torskebacon - kartoffelcreme - purløgsolie - chips.
Hovedret:
Kalvefilet - kalvebryst - selleri - svampe - persille - timianglace.
Kartoffel til hovedret er bagte kartofler med arktisk timian.
Dessert:
Brownie - æblesorbet - karamel - citronsukker.
Cremet skaldyrssuppe med ovnbagt torsk & fennikel
***
Oksekæber med rødbede, tyttebær, polenta & sauce bordelaise
***
Pistaciekage med kokos is, kokos flager & dild granite
Torsk
jordskokker, friteret brød og danske æbler
~
Svinefilet
brændte løg, vinter-selleri og saltet yoghurtsauce
~
Solbær
malt, marengs og lakrids noter
Jordskokker
hasselnødder, friteret brød og danske æbler
~
Vinter selleri i variation
brændte løg, saltet yoghurt og purløgs olie
~
Solbær
malt, marengs og lakrids noter
Forret:
Grønkålsuppe
Pocheret æg
Sprødt kylling skind
Trøffel olie
Hovedret:
Helstegt oksefilet
Saltbagt knoldselleri
Selleri pure med brunet smør
Glace
Dessert:
Pocheret pære
Pærepure
Hasselnødder
Vanille is
Sprødt
Den Danske Vinter
Torsk & Beder
Vesterhavs torsk - salt - citron - sennep - Grantoftegård beder
Bryst & Porter
Himmerlands kalv - vinterrødder - brændte løg - Herslev Porter - persille
Æbler & Kvæder
Grantoftegård æbler - kvæde - marcipan - chokolade - kanel
Jordskokke & Beder
jordskokke - salt - citron - Grantoftegård beder
Kålrabi & Porter
kålrabi - vinterrødder - brændte løg - Herslev porter - persille
Æbler & Kvæder
Grantoftegård æbler - kvæde - marcipan - chokolade - kanel
Forret
Ovnbagt færøsk laksefilet med blomkål pure samt urtesauce
Hovedret
Skiver af oksemørbrad med vintergrønt samt ovnbagte kartofler og portosauce
Dessert
Passionsfrugt kage med hvid chokolade og sorbet
Hånd pillede rejer, 1000 øers dressing og sprød salat
Braiseret okse, trøffel macaroni og rødvinsky
Hvid chokolade creme , appelsin og chokoladekage
Oksetartar med pinjekerner, basilikum, parmesan og dehydrerede rødbeder
Muslingesuppe med syltede stikkelsbær, saltede kammuslinger, fennikel og dild
Orrechiette med mascarpone, salsiccia, spinat og gremolata
Kalvespidsbryst med smørbønnepuré, spidskål, kapers, brunet smør og sennepssalat
Banankage med yoghurt og dulche leche gelato
Cremet hummerbisk
med pocheret hønseæg og vinterkål
Mikaels øko lam fra Vejle eller Sydfynsk Frilandsgris
Hø bagte rødder og røget pure
Fløde karamel, Marengs og Ananas sorbet
OEUFS DE LOMPE
stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg
ONGLET DE BOEUF
grillet okse nyretap, haritcot verts, sauce béarnaise, hjemmelavede pommes frites
TARTE AU CITRON MERINGUÉE
citrontærte, marengs
LE GRAND AÏOLI
gulerod, blomkål, pastinak, kål, agurk, æg, aïoli
SPAETZLE CITROUILLE AU VINAIGRE
Spaetzle, syltede græskar, sauté af kål og svampe, peberfrugt creme
TARTE AU CITRON MERINGUÉE
citrontærte, marengs
Vi tiilbyder 4 retter til Dining week.
Rejecocktail
Tartelet m. hønsekød og asparges
Braiseret lammeskank m. dild og rejer
Chokolademousse m. ymerfromage og rugbrødsknas
--
We offer 4 courses for Dining Week
Prawncocktail
Tartelet w. chicken and asparagus
Braised lamb shank w. dill and shrimp
Chocolate mousse w. curd and rye breadcrumbs
Dansk blæksprutte med grillet porre, blækvinaigrette og spinat
Kalvecarpaccio med kartoffelcreme, endive og sort trøffel
Cremet polenta, soltørret tomat, kål og balsamicobagt løg
Rødvinbraiseret svinekød med grillet radicchio og olivenpesto
Græskarkærne panna cotta med basilikumgranité, citrus og safran
Starters
Friteret blomkål serveret med trøffel-gomadressing
Shake daikon med laks, flødeost, agurk, avocado & ponzu
Sushi
1 nigiri med reje
1 nigiri med flammegrillet laks
1 nigiri med haricot verte
2 skiver spicy tuna med tun, spicy sauce, agurk, rullet i furikake & forårsløg
2 skiver ebi panko med tempurareje, spicy sauce, avocado, sesam & tsume soya
Sticks
1 kyllingebryst med chilidip, teriyaki & forårsløg
1 grillet makrel
1 braiseret svinekød
Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang
1. servering
Terrin af vildsvin - løg - oliven
2. servering
Græskarsuppe - and - kimchi - koriander
Tandori - okse - puffet ris
3. servering
Lakrids - mælk - chokolade
Såfremt du er vegetar eller lider af allergener, bedes du sende os en mail, så vi kan tilrettelægge menuen ud fra dine behov.
Forret:
Prinsessen på ærten
Cremet ærtesuppe-dampet torsk-syrnet fløde
Hovedret
Svinedrengen
Økogris-svampe-selleri-glace
Dessert
Æblet
Pisket creme-makron tuille-æblesorbet
Rodfrugtsuppe – løvstikkepesto – røget bacon
Svampefarseret kyllingebryst – bagt selleri – kartoffelpuré – timiansky
Chokoladekage bagt med kastanjer og hasselnødder – sød creme fraiche – bær - vanillesne
Bruschetta bagt med tomat, gedeost og pinjekerner – frisee salat – løvstikkepesto
Risotto med svampe – brøndkarse
Chokoladekage bagt med kastanjer og hasselnødder – sød creme fraiche – bær - vanillesne
Lindetræets hjemmerøget laks
hertil sprødt Ramsherred rugbrød,
rygeost creme og spæde salater
Oksefilet fra Grambogård
serveret med hjemmelavet pom. Frites,
rosenkål, perleløg, timianpuré og sauce bearnaise
Klassisk creme brùleè
med havtorn sorbet
Forret
Terrin af torsk serveret med kapers, rødløg og sennepsskum
Hovedret
Unghanebryst serveret med bagte gulerødder, grønkål og svampecreme
Dessert
Chokoladetærte med ristede nødder og vaniljeiscreme
Forret
Rodfrugtsuppe med krydderurteolie
Hovedret
Perlebygrisottto med svampe og gulerødder
Dessert
Chokoladetærte med ristede nødder og vaniljeiscreme
FORRET
Rødbederimmet laks med kimchi-mayonnaise, let råsyltet gulerod, selleri og rugbrødsknas. Hertil ølandsbrød og smør.
HOVEDRET
Ovnbagt torsk i en cremet fiskebisque med chistorra-pølser, små stykker blæksprutte, hvide bønner, gulerødder og små kartofler.
DESSERT
Dekonstrueret hvid chokolade cheesecake med æblekompot.
Carpaccio
Papirstynde skiver oksemørbrad
hertil hjemmerørt trøffelmayo, sprød rucola, parmesan i flager og citron
Faraona alla griglia
Grillet perlehøne
serveret med sellerikompot, morkelsauce og gremolata
Cioccolato
Chokoladekage
serveret med syltet pære, mascarponecreme og knas
Carpaccio
Papirstynde skiver oksemørbrad
hertil hjemmerørt trøffelmayo, sprød rucola, parmesan i flager og citron
Faraona alla griglia
Grillet perlehøne
serveret med sellerikompot, morkelsauce og gremolata
Cioccolato
Chokoladekage
serveret med syltet pære, mascarponecreme og knas
Sprød kartoffel og rygeost
Kalv, jordskok og perleløg
Citron, mascarpone og hvid chokolade
Cremet hummersuppe, estragon & boghvede.
Confiteret svinebryst, rødbede & persille.
Hvid chokolade, hvid chokolade & hvid chokolade.
Dampet Torsk - Hummerbisque - Frisse
180g Grillet oksefilet med bagt kartoffel eller pommes frites og kryddersmør
Hvidchokoladeparfait med lakridssyltede brombær, lakridsskum og bagt hvid chokolade
Cremet kartoffel/porresuppe
Salatbar med bagtkartoffel
Hvidchokoladeparfait med lakridssyltede brombær, lakridsskum og bagt hvid chokolade
Forret:
Cremet jomfruhummersuppe, dampet torsk og fennikel
Hovedret:
Grillet Hakkebøf, á Ca. 200 gr. af friskhakket oksekød serveret med syltet rødbeder og bløde løg
Hertil bagt kartoffel eller pommes frites og valgfri kryddersmør
Dessert:
Æble, vanilje-ymer og sprødt
Forret
Rødbede laks med druer, teriyaki-valnødder og balsamico-yuzo sauce
Sushi
Et udvalg af kaburimaki: Ebi roll toppet med grillet laks, Ceviche roll toppet med hvidfisk
og Spicemy roll toppet med tun
Dessert
Creme brulee på citrongræs med havtorn og mynte
Cremet blomkål suppe med ristet kammuslinger
og surdejs croutoner
*
Kalvespidsbryst, rødbede puré med rå lakrids
Stegt/braiseret endive, let frossen peberrods creme & hvid sauce
*
Rødbede, malt og korn
1 SERVERING
Æg og Rømø Rejer
Raps mayonnaise, sprød kyllingeskind, tørret hyldeblomst
2 SERVERING
Roastbeef af velhængt frilandsokse,
peberrod, syltet grønt & sprøde løg
3 SERVERING
Æblekage med fløde,
hasselnødder & vanilje.
Førsteret:
Hjemmelavet pasta med kikærter og smørfisk
Hovedret:
Lammeculotte, selleripuré og fennikelsalat
Dessert:
Hvid chokolademousse, hjemmelavet muesli, appelsinsauce
Vesterhavstorsk – sprødt, røget og cremet
Braiseret oksetykkam – ristet broccoli, ribs og peberrod
Chokolade 70% - kaffe, mælk og knas
Mao Bao Menu
mandag-tirsdag
FORRET:
Hvidfisk ceviche på yuzu saft med soya marineret gulerod og riseddike marineret kinaradise
HOVEDRET:
"Rødbraiseret" gris i frisk dampede baos m. sides af koriander, guacamole, mæxi slaw, chili, salsa hot sauce
DESSERT:
Nitrogen is fra ISTID
Atelier September Menu
torsdag-søndag
FORRET:
Grøntsags taco m. frisk ceviche
HOVEDRET:
Oksetykkam m. rødbeder, mole m. mørk chokolade
DESSERT:
Skummende hvid chokolade med matcha, pomelo, mynte og crumble
Forret:
Råmarineret kuller med brændt tomat salsa, frisk avocado og jalapeño.
Hovedret:
Taco feast, serveres family-style til bordet
Grillet cuvette med salsa på tomat og marv
Kylling i mørk mole
Sides til bordet - Guacamole, majs tortillia, green salad og habanero ris
Salsa til bordet - Pineapple mango, salsa macha og brændt habanero
Dessert:
Agaveglaseret ananas i kokos creme
Forret:
Blandet tomater med koriander, brændt tomat salsa, frisk avocado og jalapeño.
Hovedret:
Taco feast, serveres family-style til bordet
Halv bagt squash med quinoasalat og yoghurtsalsa
Sides til bordet - Guacamole, majs tortillia, green salad og habanero ris
Salsa til bordet - Pineapple mango, salsa macha og brændt habanero
Dessert:
Agaveglaseret ananas i kokos creme
FORRET:
Salat, røget bacon, agurk og yoghurt dressing.
HOVEDRET:
Rump Steak, millefeuille af kartofler og linser med hollandaise sauce.
DESSERT:
Panna cotta med vanilije og frugtpuré af friske frugter.
Forret
Torskebisque med brudstykker af torsk, urteolie og jordskokkechips
Hovedret
Braisseret svinebryst fra Duroc med cremet perlebyg og blomsterkål
Dessert
Saltet karamelis med peanuts og hvid chokolade crumble
Forret
Jordskokkesuppe med jordskokkechips, æble og urter
Hovedret
Cremet perlebyg risotto med svampe og kål
Dessert
Saltet karamelis med peanuts og hvid chokolade crumble
Forret
Foie Gras med syltede figner
Hovedret
Andeconfit med flødekartofler og sæsonens grøntsager
(Hus Specialitet)
Dessert
Citrontærte med marengs
Kold kartoffelcreme
med torsk i persillemarinade
Rosastegt cuvette fra Kildegården
med glaserede rødbeder, stegt kartoffel, pebersauce og marineret grønkål
Citrontærte
sprød citrontærte med kærnemælksorbet og syltet citronskal
1. ret
Serrano - syltet Karl Johan - grønne tomater
2. ret
Kalve rillette - selleri - kartoffel
3. ret
Chokolade x 3 - sprødt - blødt - varmt
Forret: Rødbedesuppe med sprængt spidsbryst og peberrodscreme.
Serveres med hjemmebagt maltbrød
Hovedret: Unghanebryst med sprødstegt skind, quinoa-risotto, glaseret grønt og en sauce suprême
Dessert: Creme brûlée med passionsfrugt og vanilieis
Forret: Rødbedesuppe med peberrodscreme og hjemmebagt maltbrød
Hovedret: Quinoa-risotto med svampe, rodfrugter, nødder og glaseret grønt
Dessert: Creme brûlée med passionsfrugt og vanilieis
Variation over rødbede hertil lagret vesterbotten & karse
Økologisk langtidsstegt svinebryst serveret med løg & cidersauce
Marienlyst ”marmor is” med crumble og kirsebær
Forret:
- FOIE GRAS TERRINE
på en salat med syltede kastanjer, tørret andebryst, valnødder, svampe, bladselleri og tomat
Hovedret:
- MAGRET DE CANARD
stegt andebryst lagt i en rosette omkring sauteret savoykål og bacon, med karameliseret perleløg og fritteret selleri samt rødvins reduktion
Dessert:
- BALLON D'OR
orb af mørk chokolade med guld på toppen, pære, mynte og vaniljeis indeni, karameliserede hasselnødder og varm chokoladesauce
Retterne kan ses på billederne
FORRET
Adams salat med confit de canard, sprøde croutoner og granatæbler.
HOVEDRET
Langtidsstegt svinebryst af gourmetgris fra Svendborg.
Serveres med puré af hvide bønner og salvie-citron sauce.
DESSERT
Prices citrondrøm med citroncreme, crumble og meringue.
FORRET
Taskekrabbesalat rørt med aioli, chili, saltet agurk, krydderurter samt rosmarin-brødchips. Hertil smør og landbrød.
HOVEDRET
Grillet bøf af oksefilet serveret med en sauté af savoykål og æbler, sauce béarnaise og pommes frites.
DESSERT
Klassisk crème brûlée.
Forret
Taboulleh med hjertesalat, persille, tomat, spidskommen, bulgur & springløg
Falafel med tahini sauce
Hommus med zatarbrød
Spicy mango-tapenade med chili
Hovedret
Arabiske kødboller af lam- og oksekød med fritterede kikærter
Samaka Mashawii - ovnbagt fisk med tomat- og daddelkompot
Baba Ghanouj - auberginer, hvidløg og tahini med granatæblesirup
Græskarfritter med sumak
Dessert
Baklava med mokka-chokolademousse
Forret
Taboulleh med hjertesalat, persille, tomat, spidskommen, bulgur & springløg
Falafel med tahini sauce
Hommus med zatarbrød
Spicy mango-tapenade med chili
Hovedret
Kebeh - bulgurtærte med løg og timian
Samaka Mashawii - ovnbagt fisk med tomat- og daddelkompot
Baba Ghanouj - auberginer, hvidløg og tahini med granatæblesirup
Græskarfritter med sumak
Dessert
Baklava med mokka-chokolademousse
Krabbe og vild brøndkarsesalat med safran vinaigrette
Ovnbagte vagtler med en kartoffel , svesker og bacon kage
Muscavado og hasselnødtærte med yoghurtsorbet
FORRET
Jordskokkesuppe lavet med økologiske jordskokker og økologisk fløde serveres med æbletern, sprød bacon og trøffelolie. Hertil landbrød og smør.
HOVEDRET
Rosastegt oksecuvette serveres med økologiske rodfrugter, en kraftig trøffelsauce og små kartofler.
DESSERT
Dejlige æbler koges, moses og smages til med vanilje, hvorefter de lægges i lag med hasselnøddecrunch og økologisk flødeskum.
FORRET
Jordskokkesuppe lavet med økologiske jordskokker og økologisk fløde serveres med æbletern og trøffelolie. Hertil landbrød og smør.
HOVEDRET
Rodfrugtelasagne med økologisk knoldselleri, gulerod og rødbede, økologiske tomater og pesto. Toppet med fintrevet parmesan.
DESSERT
Dejlige æbler koges, moses og smages til med vanilje, hvorefter de lægges i lag med hasselnøddecrunch og økologisk flødeskum.
Risotto med taleggio, parmaskine og valnødder
Oksebavette med rodfrugter i forskellige konsistenser
Tiramisu alla Casa d'Antino
Apetizer.
Pasta casareccia con gorgonzola e radicchio
Hjemmelavet pasta med Gorgonzola og Radicchio salat
Home made pasta with Gorganzola cheese and Radicchio salad
Sovracoscia di pollo alla cacciatora con funghi – Patate al rosmarino
Kyllingoverlår ”Cacciatora” med svampe – Rosmarin kartoffel
Chicken tights in "Cacciatora" style with mushroom - Potato with rosemary
Tiramisu
Vi har sølv spisemærke i Økologi med 72% i gemmesnit
We have silver brand with a organic average of 72%
Forret: Færgecaféens rørte laksetatar med citronolie
Hovedret: Rosastegt kalvesteg serveret med vintergrønt og estragonsauce
Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum og gelé
Røget Torsk
Dildmayo - sprøde kartofler – puré af pastinak
***
Filét & kæber af gris
Rosenkål – bagte løg – kartoffel puré – rødvins sky
****
Citrus kage
Lakridsmarengs – vanilleis – chokolade knas
Pannacotta på pastinak med chips
****
Svampe risotto med ristede svampe og trøffel
****
Citrus kage
Lakridsmarengs – vanilleis – chokolade knas
Forret :
Græskarsuppe med selleri, kartofler, ingefær og argentinske rejer.
Hovedret :
Linguine pasta med tomater, en halv hummer og skaldyrssauce.
Dessert :
Hjemmelavet tyk sorbet med appelsin, citron og mynte.
Constino con uova di lompo e crema di ricotta con erbe miste
Crostino, stenbidderrogn, æggeblomme og ricottacreme
Ossobuco con purè di patate e corate
Osso buco, kartoffelmos og urter
Torta di Noci
Valnøddekage, hvid chokoladecreme
zuppa di pomodoro arrosto con basilico
Tomat, basilikum
Risotto con cavolo
Risotto, kål
Torta di Noci
Valnøddekage, hvid chokoladecreme
Stegt rødfisk med skorzonerod og hvedegræs
Okse med selleri, beder og rødbedeglace
“Arme riddere” med vanille, citron og sabayonne
30 timers laks, fennikel og syrnet fløde
~
Okse fra Uruguay, knust kartoffel, svampe, glace og urter
~
chokolade, kondenseret mælk, kumquats, og vaniljefløde
Cremede speltkerner med urter og brændt hvidløg
Boller i Lammefjorden med persilleolie
Pæretærte med hasselnødder og friskostcreme med brændevin
Cremet pastinaksuppe m. Bakskuld
Osso bucco m. koriander, citrongræs og chili. Hertil ”sweet potato mash” og glaseret løg m. ahornsirup.
Oliven olie appelsinkage m. ricotta
CREMET VESTERHAVSBISQUE
- kogt på pighvar og serveret med gratineret
rugbrødsbruchetta med parmesan og store rejer
VARIATION AF KALV
- helstegt kalveculotte, langtidsstegt kalvebryst og sprød kalvebrandade,
serveret med pommes Anna, syltede rødløg, gulerodspure, bagt selleri og kalveglace
CITRONFROMAGE
- vendt i krystalliseret hvidchokoladeknas og serveret med hindbærsorbet
Rielette af Dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Jordskokker og syltet grøn tomat
***
Braiseret kalvespidsbryst fra Gislinge Slagteren
kørvel-jüs og variation af persillerod
***
Hvid chokolade med æble
Knas og lun vaniljecreme
Vi tilbyder vegetarmenu
kun ved forudbestilling
Jomfruhummerbisque
stegt kammusling, friske æbler, dildolie, urter og hytteost
~
Stegt unghanebryst
svampecreme, ristet selleri, syltede citroner og estragon
~
Æbletærte
med kanel, mascaponecreme, friteret rosmarin og karamel
Jomfruhummerbisque
friske æbler, dildolie, urter og hytteost
~
Kartoffelterrin
svampecreme, ristet selleri, syltede citroner og estragon
~
Æbletærte
med kanel, mascaponecreme, friteret rosmarin og karamel
ANTIPASTI
OKSE CARPACCIO MARINERET I LIMONCELLO MED RUCOLA ,PARMESAN OG TRØFFEL OLIE
SECONDI
SCALOPPINA MARSALA & FUNGHI
KALVEFILET SCALOPPINA MED MARSALA OG SVAMPE SAUCE SAMT DAGENS GARNITURE
DESSERT
SEMIFREDDO AL CIOCCOLATO
ANTIPASTI
INSALATA DI CAPRESE
MOZZARELLA MED SKIVER AF TOMAT FRISK BASILIKUM, RUCOLA ,OG HJEMLAVET PESTO DRESSING
SECONDI
RISOTTO AI FUNGHI
RISOTTO MED SVAMPE OG HVIDVIN SOAVE MED FRISK REVET PARMESAN
DESSERT
SEMIFREDDO AI CIOCCOLATO
Forret: Kalveterrine af hale, bryst og tunge
Hovedret: Nyretap, mos og marv-sauce
Dessert: Panna Cotta på fåreyoghurt - hertil blodappelsin
1. Hønsesalat, svampe og sprød bacon, serveret på lækkert toastbrød
2. Klassisk roastbeef med pickles, peberrod og ristet løg, serveret på rugbrød
3. Gammeldags Æblekage med flødeskum
LAKSERILETTE
med frisée salat, confiteret tomat, cornichoner & toast
*
COQ AU VIN
Kylling braiseret i rødvin med urter, perleløg, svampe & bacon.
Hertil kartoffelmos
*
ÆBLE-PÆRECRUMBLE
Bagt æble & pære med sprødt låg.
Hertil hvid chokolade & creme fraich skum
Kartoffel med roonet æg, peberrod, malt og løgmayo
Sprængt kalvespidsbryst med rødbede og perleløg
Brunet smør-is med æbler og nøddeknas
Hummer & morkel ravioli
Serveret i klassisk hummersuppe
*****
Helstegt kalvefilet
Serveret på selleri, bagte gulerødder & timiansky
*****
Pære Belle Helene
Med chokoladesauce, ristede hasselnødder & vanilleis
Menuen kan nydes til frokost & aften
The menu can be enjoyed for lunch & dinner
KING PRAWNS PAKORAS
Tandoori tiger rejer indbagt i sprød kikæredej, tamarind chutney
Tandoori tiger prawns in spicy chickpea batter, tamarind chutney
BUTTER CHICKEN
Tandoori-grillet kyllingefilet i cremet masala curry med urter
Tandoori chicken marinated in masala, herbs in rich creamy curry
BOMBAY ALOO
Wokstegte kartofler med masala og spidskommen
Frypan roasted potatoes sauteed with masala and cumin seeds
SELECTION OF NAAN BREADS , PULLAV RICE & RAITA
Nybagt tandoori-brød, safran basmati ris og hjemmerørt yoghurt
Tandoori-naan, saffron infused basmati rice & homemade yoghurt
KULFI - INDISK IS RØRT MED KÆRLIGHED
Hjemmerørt klassisk indisk is, trio af mango, pistacie og mandel,
drysset med karamelliseret nøddeknas
Homemade classic indian ice cream, trio of mango, pistacie and almonds,
sprinkled with caramelized nuts
VEGETABLE PAKORAS
Udvalgte grøntsager indbagt i sprød krydret kikærtedej
Fresh vegetables in spicy crisp chickpea batter
SPINACH PANEER
Krydret frisk hytteost med finthakket spinat og urter
Cottage cheese and spicy spinach sautéed with dried fenugreek leaves
BOMBAY ALOO
Wokstegte kartofler med masala og spidskommen
Frypan roasted potatoes sauteed with masala and cumin seeds
SELECTION OF NAAN BREADS , PULLAV RICE & RAITA
Nybagt tandoori-brød, safran basmati ris og hjemmerørt yoghurt
Tandoori-naan, saffron infused basmati rice & homemade yoghurt
KULFI - INDISK IS RØRT MED KÆRLIGHED
Hjemmerørt klassisk indisk is, trio af mango, pistacie og mandel,
drysset med karamelliseret nøddeknas
Homemade classic ice cream, trio of mango, pistacie and almonds,
sprinkled with caramelized nuts
Starters
Råmarineret sild med bagte cherrytomater, fetaost og et stænk af persilleolie
Deluxe Sushi
1 nigiri tuntataki
1 nigiri laks
2 stk. uramaki Alaska med laks, flødeost, avokado og agurk
2 stk. uramaki Luxury med tempurastegt crispy reje, forårsløg, avokado, agurk og spicy sauce
2 stk. kaburimaki Sunrise rullet med tempurastegt crispy reje, mango og agurk, toppet med flammegrillet laks, spicy sauce og unagi sauce
2 stk. kaburimaki Tunaspecial rullet med tun, tempurastegt jalapeno, agurk og spicy sauce, toppet med tun, tomatsauce og shisomix.
Dessert
Yuzu Cream med marengs chips og pomelofrugtkød
Starters
Hjemmelavet stegte forårsruller med kylling og krydderi
Deluxe Sushi
1 nigiri tuntataki
1 nigiri laks
2 stk. uramaki Alaska med laks, flødeost, avokado og agurk
2 stk. uramaki Luxury med tempurastegt crispy reje, forårsløg, avokado, agurk og spicy sauce
2 stk. kaburimaki Sunrise rullet med tempurastegt crispy reje, mango og agurk, toppet med flammegrillet laks, spicy sauce og unagi sauce
2 stk. kaburimaki Tunaspecial rullet med tun, tempurastegt jalapeno, agurk og spicy sauce, toppet med tun, tomatsauce og shisomix.
Dessert
Japansk sesamis med kiksecrumble
Sous vide laks med dildmayo, sprøde rugflager, dildsne og bladgrønt.
Tournedos af kalvemørbrad serveret med pommes Anne, sprød skinke, rødbede pure, saltet agurk, ærteskud og rødvinssauce.
Créme brûleé og æblesorbet, krystaliseret bitter chokolade toffee og syltede æbler og æblechips
FORRET
2 slags Pata Negra-skinke, modnet i henholdsvis 36 og 24 måneder. Serveret med mizunasalat og høvlet manchego-ost. Hertil brød og smør.
HOVEDRET
Smørstegt sandart serveret med en cremet jomfruhummersauce og confiteret fennikel. Hertil en luftig kartoffelpuré.
DESSERT
Crème brulée med appelsinskal.
1)
3 italienske klassikere:
Ubriaco (ost) fra Veneto,
Carpaccio af råmarineret frilandsokse
Minestrone suppe m. Den hellige treenighed: løg, selleri og gulerod
2)
Langtidstilberedt svinebryst serveret på sprød artiskok/jordskok og urteolie
3)
Torta Sette Veli,
Sicilianske version af Gateau Marcel. Chokoladekage m. nødder
STENBIDDERROGN – JORDSKOK – HASSELNØD – CITRON
*
BRAISERET SVINEKÆBER – RØDBEDER – SAUCE
*
BLODAPPELSIN SORBET – JASMIN TE – ESTRAGON
KARTOFFEL TERRINE – RØGET BRIE – KARSE – RADISSE
*
PORRE FARSERET MED SVAMPE – RØDBEDER – SAUCE PÅ LØG
*
BLODAPPELSIN SORBET – JASMIN TE – ESTRAGON
Charcuteri af skinker og pølser, samt oste fra Italien, Spanien, Frankrig og Danmark
Hertil rillet, pesto og Dijonnaise
Tørsaltet og langtidsstegt nakkefilet fra Grambogård
Serveret med krydderurtecreme og bagte små kartofler
Æblekage med romcreme og markroner
"Fisketorvet" - Røget laks, glaskål, syltede rødbeder, tuille & friskost
”Kødbyen” - Kylling, grønkål, tyttebær & bacon sauce
”Drømmekagen” - Kokos is, malt, friskost, sødt brød & muscovado sirup
"Volden" - Salat, jordskok, syltede rødbeder, valnødder, gedeost & purløgsolie
"Amager fælled" - Blomkål, blomkålspuré, havtorn & røgede mandler
”Drømmekagen” - Kokos is, malt, friskost, sødt brød & muscovado sirup
Brandade af letrøget torsk med fennikel, olivenolie og muslingesauce
Braiseret oksebryst med kraftig sky, selleri, flæsk og tomater
Citronmåne og sorbet med lemoncurd og lakrids
Rimmet torsk med svinepuf, avocadocreme, røgede mandler og persilleolie
Langtidsstegt kalvetykkam, cremet, rå og stegt blomkål samt smørpisket kalvesky med abrikos
Æble/estragon bavarois, æble granite, marengs, syltet æble
Jordskok, avocadocreme, røgede mandler og persilleolie
Pankostegt selleri, perlebygotto med tørrede vilde svampe, tranebær og urter
Æble/estragon bavarois, æble granite, marengs, syltet æble
Grillet blæksprutte med persille, hvidløg og purløgsmayo
Pocheret torsk med emulsion på brunet smør, rødbeder, kapers, æg og kartoffel
Citronfromage med chokoladesorbet og knas
Syltede rødbeder, persille og gedeost
Grillet savoykål serveret med porcheret æg, kapers og kartofler
Citronfromage med chokoladesorbet og knas
Sushi Course:
Salmon unagi with cucumber, avocado, and tobiko
Tuna unagi with cucumber, avocado, spicy sauce and sesame
Panko Shrimp unagi with cucumber, carrot, homemade chilimayo and chives
Crab unagi with cucumber, avocado and tobiko
Main Course:
Grilled beef with fried spinach and mushrooms; topped with a soy/sesame sauce and served with rice, ginger and scallions.
Dessert:
Yuzu ice cream with marinated sweet plums and a peanut crumble.
Sushi Course:
Uramaki with carrots, avocado, cucumber, and chives
Topped Maki with seaweed salad, carrots, and avocado
Main Course:
Ramen Soup with tofu, egg noodles, homemade kimchee, spinach, and cabbage
Dessert:
Yuzu ice cream with marinated sweet plums and a peanut crumble.
Primo:
Risotto allo Zafferano
Risotto med safran
Secondo:
Stinco di manzo e patate al forno
Ovnbagt okseskank og kartoffel
Dolce:
Pastiera alla Napoletana
Napoletansk specialitet
Forret
Cannelloni med fyld af ricotta ost
og spinat serveret med sauce af svampe og timian,
drysset med fritterede grøntsager
Hovedret
Kalvefillet serveret med trøffel sauce
hertil kartoffelkage og årstidens grøntsager
Dessert
Kaffemousse serveret med chokolade sauce
Carpaccio
Skiver af råmarineret oksemørbrad med parmesan ost og rucola
Pastaccia
Pappardelle pasta med fløde, kød- og grøntsagsragù
Tiramisu
Hjemmelavet italiensk kaffekage
-----------
Carpaccio
Thin slices of raw marinated tenderloin with parmesan cheese and rocket salad
Pastaccia
Pappardelle pasta in a creamy ragù of meat and vegetables
Tiramisu
Homemade Italian Coffee cake
Forret
Havtaskekæber med knoldselleri og røget torskerogns creme
2014 petit chablis, bernard defaix, bourgogne
Hovedret
Grillet okse med sort olivensauce og ristet grønkål og rosenkål
2014 la superb, mungeard mugneret, bourgogne
Dessert
Ristet hasselnøddeis med saltet flødekaramel, sponge og karameliserede nødder
late harvest tokaj, leonis, ungarn
Vinmenu 200,-
Røget torsk med capers vinaigrette, tunmayo og sprød salat
---------
Rosastegt US okse, med syltede svampe, persille rod, sprøde fritter og ægtesauce
---------------
Hvid chokoladecreme, syltede bær, sprød kage og kys
Forret
Ceviche af laks med sort sesam, sojasauce, forårsløg & puffede ris
Hovedret
Kalvekæber braiseret med anis & kanel.
Serveres med salat af friske krydderurter & dampede jasminris
Dessert
Kokoscreme med sago & eksotisk frugt i lime gele
Forretter
Brandade på røget kuller
Vinaigrette med stenbiderrogn, fennikel
~ og ~
Svinerillette
cornichons, urter
~ og ~
Grillet aubergine
gedeost, knækbrød
Hovedret
Rødvinsbraiseret oksetykkam
jordskokker, tranebær-rødbede relish
serveres med kartoffelpuré og haricots verts
Dessert
Crème brûlée
Classic
~ og ~
Parfait
appelsin, praline
~ og ~
Chokolademousse
med sveske-rødvins kompot
Forret:
3 Tempura haps med Japansk topping
Edamame bønner
Sashimi af laks med Yuzu dressing
Hovedret:
4 stk. Tempura deluxe
2 stk. Bullet tuna
2 stk. Philadelphia roll
2 stk. Sizzeling laks med Rogn
2 stk. Tuna med spicy dip
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
Kimchee salat
Edamame bønner
Spicy wakame
Hovedret:
4 stk. maki uden ris vegetar
4 stk. avocado rush
2 stk. Inari nigiri
2 stk. japansk omelet nigiri
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
3 Tempura haps med Japansk topping
Edamame bønner
Sashimi af laks med Yuzu dressing
Hovedret:
4 stk. Tempura deluxe
2 stk. Bullet tuna
2 stk. Philadelphia roll
2 stk. Sizzeling laks med Rogn
2 stk. Tuna med spicy dip
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
Kimchee salat
Edamame bønner
Spicy wakame
Hovedret:
4 stk. maki uden ris vegetar
4 stk. avocado rush
2 stk. Inari nigiri
2 stk. japansk omelet nigiri
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
3 Tempura haps med Japansk topping
Edamame bønner
Sashimi af laks med Yuzu dressing
Hovedret:
4 stk. Tempura deluxe
2 stk. Bullet tuna
2 stk. Philadelphia roll
2 stk. Sizzeling laks med Rogn
2 stk. Tuna med spicy dip
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
Forret:
Kimchee salat
Edamame bønner
Spicy wakame
Hovedret:
4 stk. maki uden ris vegetar
4 stk. avocado rush
2 stk. Inari nigiri
2 stk. japansk omelet nigiri
Dessert:
1 Japansk Mochi
1 chokolade fondant
HELLEFLYNDER
Rimmet
-
På salat af
Sprød tang, fennikel, citron, æble og honning
(Let, frisk og sprød)
---
KALV
Braiseret i øl
-
Serveres med
Rodfrugter, svampe, syltede løg og hasselnødder
(Kraftig, fyldig og dyb smag)
---
CREMÈ BRÛLEE
”Klassisk”
-
(Knasende sødme)
HELLEFLYNDER
Rimmet
-
På salat af
Sprød tang, fennikel, citron, æble og honning
(Let, frisk og sprød)
Kan servertes uden fisk
---
RISOTTO
På svampe og urter
-
Hertil
Rodfrugter, æbler, løg, hasselnødder og høvlet ost
(Fyldig og dyb smag)
---
CREMÈ BRÛLEE
”Klassisk”
-
(Knasende sødme)
Østers & pølse.
Nyretap.
Vinterkål, æble, beder & blomme.
Roulade & hvid chokolade.
Madsvinets grønne snack.
Sød kartoffel, jordskok & vinterkål,
æble, beder & blomme.
Roulade & hvid chokolade.
Antipasti:
Lækre salumi fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, brandade på torsk og rygeostcreme med balsamicoreduktion.
Pizze:
Vores fantastiske pizze!
Vælg mellem gorm's 4 klassikere og en diningweek-signaturpizza.
Tiramisu i nye klæder:
Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble
Antipasti: (torsk kan udskiftes med grillet grønt)
Lækre oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, brandade på torsk og rygeostcreme med balsamicoreduktion.
Pizze:
Vores fantastiske pizze! Vælg mellem:
gorm's Margaritha,
Denny special: Kartoffel, rosmarin, gedeost og trøffelolie
eller
gorms veggie: tomat, grillet aubergine, mozzarella, parmesan, rucola og frisk basilikumspesto.
Tiramisu i nye klæder:
Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble
Rimet Torsk, blomkål, persille & syrnet fløde.
-
Kalve Culotte, selleri & sødskærms kapers.
-
Chokolade, mælk & karamel
Hvis du har vegetariske eller religiøse forbehold bedes du kontakte Marv & ben direkte på reservation@marvogben.dk
Råmarineret torsk med blødkogt æg, silderogn, purløg & sprødt skind
Glaseret svineskank med saltbagt knoldselleri, bacon, grønkål og brunet smør
Rødbedesorbet med lakrids og marengs
Syltede bolchebeder, persille og gedeost
Grillet savoykål serveret med saltbagt knoldselleri, kapers og æg
Rødbedesorbet med lakrids og marengs
Forret:
Suppe på knoldselleri med bagt torsk, grillet løg, persille og knas af korn
Hovedret:
Langtidsbraiseret frilandsgris i pilsner, most og røget paprika. Persillerodsfritter med grønne urter og råkost af efterårskål, svampe mayo og krydret tomatrelish
Dessert:
Bagte æbler med hasselnødder og flødeis med honning fra Frederiksberg, hertil iskold suppe med friskpresset Gråstenæbler og gransirup
Jordskokke suppe med chips og trøffel olie
¨¨¨¨
Braiseret svine kæbe
med cremet perlebyg og syrlige salater
¨¨¨¨
Gateau Marcel med vanilie is.
Krebsefarserede Artiskokker
med hummersauce & kørvel
***
Steak & Frites
serveret med marchand du vin-smør & skorzonnérrødder
***
Chokolademoelleux After Eight
med vanilleparfait & hasselnøddetuilles
Forret:
Røget kulmule med kørvel, løg og variation af græskar - cremet, sprødt og syltet.
Hovedret:
Braiseret svinenakke med crudité af fennikel og glaskål, råsyltede tyttebær og timianskrydret æble-kartoffelkompot.
Dessert:
Citronmoussekage med grapegelé og mandelbund serveret
med vaniljeiscreme og sprødt.
Lille bræt med
Røget okseinderlår, saltet skinke, hjemmelavet leverpostej, røget fiskemousse,
smør, rødløg og syltet agurk
--
Langtidsstegt svinenakke og indmadsfrikadelle,
rodfrugter, rosenkål, syltet tomat og sauce
--
Æble crumble kage med vanillecreme
Grøntsagstærte på bund af grøn salat
--
Selleribøf
rodfrugter, rosenkål, syltet tomat og sauce
--
Æble crumble kage med vanillecreme
Seafood anretning
Pil selv rejer, røget torskemousse, stenbiderrogn, aioli og brød
--
Helstegt oksebov
Selleri puré, rosenkål og svampesauté, stegte kartofler og rødvinssauce
--
Trøffelchokoladekage
Vanillecreme og karamel
Grøntsagstærte på bund af grøn salat
--
Selleribøf
Selleri puré, rosenkål, svampesauté og stegte kartofler
--
Trøffelchokoladekage
Vanillecreme og karamel
Antipasti:
Lækre salumi fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, lakseriellet med semidried cherrytomater og rygeostcreme med balsamicoreduktion.
Secondo:
Langtidsbraiseret vildsvin, sprød rosmarinpolenta sat med parmesan.
honningbagte æbler og sprød salvie
Tiramisu i nye klæder:
Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble
Antipasti: (laks kan udskiftes med grillet grønt)
Lækre oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, lakseriellet med semidried cherrytomater og rygeostcreme med balsamicoreduktion.
Secondo:
Melanzane med parmesan
med grøn salat, sprøde nødder og vinaigrette
Tiramisu i nye klæder:
Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble
FORRET
Kartoffel-/porresuppe med sprødstegt bacon og porre. Hertil brød og smør.
HOVEDRET
Saftig oksefilet grillsteges og serveres med ovnbagte rodfrugter og pommes frites. Hertil Nyhavns Færgekros krydderurtesauce.
DESSERT
Vores hjemmelavede chokoladekage af kraftig belgisk chokolade. Serveres med hjemmelavet vaniljeis.
MENU
Middag vil blive serveret, Family style. Fade & skåle med
lækkerier serveret ved bordene
Tapas bræt
Okse terrin med grov sennep, syltede agurk og kantarel
mayonnaise med trøffel
Let Røget andebryst med tørrede cherrytomater og peberrod
Lakse rilette med tørrede kapers, citron og dild
Hovedret
Braiseret Kalvebryst med bunker af krydderurter, dehydreret
jordskokker og sauce af skyen
Rodfrugt gratin med merian og citron
Stegt julesalat med persille vinaigrette og bagte mandler?
Dessert
Blomme trifli med hvidchokolade creme, bagt hvidchokolade og knas
FORRET
Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en smule piskefløde. For at få det fulde udbytte af den delikate hummersmag, blendes det hele til en kraftig hummerbisque. Serveres med lunt landbrød med kærnet smør.
HOVEDRET
En flot og saftig bøf skåret af den møre oksefilet grilles og serveres med en lys sauce af oksesky, hvidvin og estragon. Hertil Pommes Anna og sauté af grønkål, tomat, haricots verts og skalotteløg
DESSERT
Den fineste belgiske chokoladenougatcrème anrettes på en sprød nøddebund smurt med et tyndt lag syltet grapefrugt.
Forret
Lille udpluk af vores bedste Tapas
Ristet brød med tomat, hvidløg og serranoskinke
Kroketter
Salat med bønner, tunfisk, ærter, æg, kartofler og mayonnaise
Spansk omelet med løg og kartofler
Dadler svøbt i bacon med portvins reduktion
Grillstegt chorizo
Panerede kæmperejer med Romescù dressing
Hovedret
Grillet kalvefillet med priorat vin reduktion
Dessert
Chokolade tærte
Forret:
Carpaccio :
Oksemørbrad, trøffel oile, kalamata oliven, ruccola salat, parmesan flager
Hovedret:
Oksefilet m/ Stegte Champignons, selleri pure og ovnbagte løg, samt stegte små kartofler vendt i sesam og hertil sauce bearnaise
Dessert:
Panna Cotta
hvid chokolade, havtorn, pistace crumble
Forret - Tre snacks
Lynstegt Tun – avocado – soya/lime
Sprødt svinebryst – spicy sauce – koriander – sesam
Pimentos Padrón
Hovedret
Grillet perlehønebryst – svampe – perleløg – kartoffelkompot – portvinssauce
Dessert
Chokolademousse – brombær - krystalliseret hvid chokolade
1. Servering:
Dansk blæksprutte - rød peberfrugt - sort mayo
2. Servering:
Rosastegt okseslag – fermenteret kål
Kalvelår - rosmarin gravat - tørret løg
Kartofler a la Rambla
3. Servering:
Chokolade mousse - kaffe - karamel - vanilje
Rimmet laks - estragon mayo - agurk - radiser
Braiserede svinekæber - rodfrugter - kartoffel
Chokolade mousse - hasselnød - skovsyre
Salat - gratineret gedeost - pinjekerner
Stegte jordskokker - gulerod - grønkål - kartoffelpuré
Chokolade mousse - hasselnød - skovsyre
Lynstegt elgfilet med sort vintertrøffel, anisurter og tyttebærlæder
Råmarineret kammusling med vinterløg, sprød roe, dild mayo, mini porre og fermenteret tun
Helstegt kalvefilet med glaceret skorzonerod, ristet hasselnød og brissel
Citronfromage med lakridsmarengs, brændt hvid chokolade og yoghurt sne
Rimet torsk med friske æbler hermed lime kaviar, jordskokker, grønsagers granitë Og urt.
Kalvemedaillon med ærte/ trøffel pure, sauce gastrique, bagte æbler, sweet potatoes, sauterede bønner med citron, persille og skalotteløg. Hertil friske urter
Skovbærs pannacotta, serveret med mynte sorbet samt revet hvid chokolade.
Dinning week menu 2016.
Langtids pocherede æg med svampe pure og sprøde brød crutoner
*
Stegt Duroc gris med rødbede og kartoffel garniture.
*
Dessert tallerken.
Chokolade - citrus samt sprødt
Vi hjælper naturligvis gerne med en vegetar menu så spørg endelig os om alternativet.
Torskeryg, Blomkål, Kraftig Bisque & Sorte Oliven
-
Bryst Fra Grisen, Æbler, Salte Citroner & Kartoffelpakker
-
Syltede & Tørrede Blommer, Mørk Chokolade & Vanilje
Muslingesuppe
saltede kammuslinger, persilleolie og brødcroutoner
~
Perlehønelår
belugalinser, blomkål, vadouvansauce og brøndkarse
~
Ymer-verbena is
citronfromage, brændt hvid chokolade, lemoncurd og kakao og malt crumble
-Carpaccio af røget sværdfisk med citronette, parmesan, salat, smør & hjemmebagt landbrød.
-Dansk kalvefilet med kartoffelkage & Marsalasauce.
-Friskrevet æblekage med makroner & portvin.
- Jordskokkesuppe med citronmarineret laks
- Kam og rillette af Gourmet gris fra Svendborg med persillerødder, syltet pære og kartoffel Pavé
- Chokolade panna cotta med vaniljeis, æble og havre
Restaurant Marina Furesøbad
I Samarbejde med
`Smag På Nordsjælland´
Menu
Forret
Økologiske Solæg fra Stengaarden
Let røget nordsørejer i mild sennepsvinaigrette
Hovedret
Økologisk okseragout fra Grantoftegaard
Yorkshire pudding & grov kompot af lokale vintergrøntsager
Dessert
Fudge af jordbær fra Rokkedyssegaard
Karamel iscreme & frysetørret yoghurt
Forret
Økologiske Solæg fra Stengaarden
Blomkålspure & spæd salat i mild sennepsvinaigrette
Hovedret
Svampe ragout i cremet hvidvinssauce
Yorkshire pudding & grov kompot af lokale vintergrøntsager
Dessert
Fudge af jordbær fra Rokkedyssegaard
Karamel iscreme & frysetørret yoghurt
Laksecarpaccio
Serveres med fennikel, dressing
Brød og smør
200 gr Steak
Serveres med årstidens grønsager, bagte kartofler
Bearnaise eller rødvinssauce
Æblekage
Serveres med flødeskum og marinerede jordbær
Forret
Ceviche af havbras med bånd af zucchini, avocadocreme, pistacie og grøn olie
Hovedret
Braiseret kalveskank med cremet majs, egetræsrøget cheddar og papadums
Dessert
Passionsfrugt crumble med syrnet fløde og kærnemælksis
Forret
Avocado med bånd af zuchinni, pistacie og urter
Hovedret
Cremet majs med brændte løg og papadums
Dessert
Passionsfrugt crumble med syrnet fløde og kærnemælksis
Rødbedegravet laks, rygeost, sprød frissé, rødbede & syltede perleløg
-
Sprængt kalvespidsbryst, saltbagte selleri, peberrod & rosenkål
-
Gatéau Marcel, brændt chokolade & brombær
Ballotine de saumon fumé et crabe.
røget laks med avocado krabbe creme med purlog olie og friske urte.
Poitrine de Pintade basse température et salsifis.
"Sous-vide" kogte perlhuhn bryst serveret med skorzonerrods ragout og chips dertil rødvin sauce.
Chocolat blanc et réglisse.
hvid chokolade mousse med rå lakrids.
CARPACCIO DE BOEUF.
Vinaigrette de champignons et parmesan.
CULOTTE D’AGNEAU,
RAGOUT AUX HARICOTS.
Lammeculotte serverede med en ”ragout” af blandede flere typer bønner, rosmarin og tomat.
Lamb culotte with a ”ragout” of mixed beans, rosmary and tomato.
VALRHONA GANACHE TOUT CHOCOLAT.
Valrhona chokolade ganache serveret med kakaosorbet,Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker./Valrhona chocolate ganache with a homemade cocoa
sorbet and a chocolate sauce, topped eith crispy chocolate crumblings.
Lumsk tartelet med grøntsager og fisk
-
Steg af kalv med salvie, løg, bacon og tørrrede bønner
Sønderjysk vride kål
-
Is vacherine med abrikos og blodappelsin
Rødbede "tatar" og peberrodscremet vintersalat
-
Blødt og sprødt med vintergrøntsager
Soya-ingefærmarinade
Stampede kartofler med yoghurt og løvstikke
-
Is vacherine med abrikos og blodappelsin
Torsk med grønlagkål, blomkål crudite og syltet løg
Oksefilet med okse ragout, gulerod og persille
Dekonstrueret citronfromage med marengs og nødder
Kold blomkålscreme med blomkåls crudite, syltede løg og grøn olie
Dampet spidskål med gulerods variation og peberrod
Dekonstrueret citrontærte med marengs og nødder
Røget laks med saltet agurk, krydderurtemayo og syrlig & sprød skorzonerrod
Langtidsstegt okse med variation af jordskok, kartoffelkroket og Sauce Bordelaise
Hvid chokolade Panna Cotta med havtorn og sprød mørk chokolade
*
Gravad torskeryg
fennikel, spidskål, musling og karse
*
Dansk kalvefilet
Perleløg, trompethat, jordskok og kartoffelbund
*
Vinteræbler
Æbler, kanel, vanilje og marengs
Forret
Hummerbisque med syltet gulerod og pain d'épices
Hovedret
Dampet torsk med grønkål, rugbrød og fiskefumé
Dessert
Æblesorbet med karamel og tykmælksskum
Forret / Entre
Fanø laks – syrnet fløde – syltede løg & brøndkarse
mayo på røget torskerogn - ristet boghvede
Fanoe salmon - sour cream - pickled onions and watercress
mayo on smoked cod roe - roasted buckwheat
Hovedret / Main course
Kalvemørbrad med urter – stegt polenta – brunet selleripuré
marineret knoldselleri - sauce med citrontimian
Veal tenderloin with herbs - fried polenta - browned celery puree
marinated celeriac - sauce with lemon thyme
Dessert
Citronfromage – kærnemælks is - krydderkage - syltede blommer - hasselnødder
Lemon soufflé - buttermilk icecream - "krydderkage" - pickled plums – hazelnuts
Kære gæst
Vores køkkenchef Peter Feddersen tilbereder gerne en vegetarisk menu. Hvis de som gæst blot vil give os besked om dette ønske,
to dage i forvejen for Deres reservation.
Med venlig hilsen Wohlert personalet.
Hovedretten i samarbejde med Knuthenlund
Frisk Hjemmebagt Brød
-
Rimmet Torsk På Blomkålscreme
-
Langtidsstegt Øko Lammebryst fra Knuthenlund med Selleri Mos og syrlig Grønkål
-
70% Gateau Marcel med Rødbedeskum
Vin menu i samarbejde med H. J. Hansen
Mas Rabel White 2011 Spanien
-
Ibericos Crianza 2011/2012 Spanien
-
Floralis Moscatel ORO AO
200,-
Mousse på røget laks, rogn, agurk, dild og brødkrumme ristet med hjemmelavet karry
Poularde ballotine, kartoffel bagt med citron, kåldolmer og sauce med tørrede svampe
Chokoladekage, orangesirup, is med mælkechokolade og knas
1 Risotto med artiskokcreme og crumble af sød chili og paprika
Risotto con crema di carciofi, crumble al peperoncino dolce e paprika
2 Braiseret svinespoleben serveret med kartoffelmos med trøffel og årstidens grøntsager
Stinchetto di maiale brasato, purea di patate aromatizzato al tartufo e verdura di stagione
3 Tiramisù med kokos og chokolade/hasselnøddecreme serveret i glas
Tiramisù al bicchiere, cocco e gianduja
1 Vegetar Flan med rucola-pesto serveret på linser
Flan vegetariano con pesto alla rucola su zuppetta di lenticchie
2 Risotto med artiskokcreme og crumble af sød chili og paprika
Risotto con crema di carciofi, crumble al peperoncino dolce e paprika
3 Tiramisù med kokos og chokolade/hasselnøddecreme serveret i glas
Tiramisù al bicchiere, cocco e gianduja
Maccheroncini di Busa med mild gorgonzola fondue og rødsalat
Tyndskåret kalvefilet med en sovs af oliven, appelsin og tørrede fennikelfrø
"Cremoso" af hyldeblomst med citrus syrup og mango sorbet
Forret
Muslingesuppe med kørvel olie og urter.
Hovedret
Braiseret lam med rødbedepuré, bagte rødbeder, rødvinssauce og appelsinsyltet gulerod.
Dessert
Hvid chokolade, marcipan og bærdessert
Ring gerne for vegetar menu, vi får dagligt friske grøntsager, så vi laver hellere end gerne en vegetar menu til
Oksetartar med pinjekerner, basilikum, parmesan og dehydrerede rødbeder
Muslingesuppe med syltede stikkelsbær, saltede kammuslinger, fennikel og dild
Orrechiette med mascarpone, salsiccia, spinat og gremolata
Kalvespidsbryst med smørbønnepuré, spidskål, kapers, brunet smør og sennepssalat
Banankage med yoghurt og dulche leche gelato
FORRET
Varm ramen-suppe med nudler og friske grøntsager.
HOVEDRET
Pommes Anna med bagte lilla, gule og hvide gulerødder og shitake-glace.
DESSERT
Cheese cake med bær.
Hele menuen er vegetarisk, vegansk samt uden sukker, gluten og laktose.
FORRET
Varm ramen-suppe med nudler og friske grøntsager.
HOVEDRET
Pommes Anna med bagte lilla, gule og hvide gulerødder og shitake-glace.
DESSERT
Cheese cake med bær.
Hele menuen er vegetarisk, vegansk samt uden sukker, gluten og laktose.
Havtorn & citron marineret dansk torsk serveret med spinat,
syltede skalotteløg, peberrodsskum og mørk malt
Stegt perlehønebryst, bagt selleri samt puré af kartoffel og jordskokker
hertil portvinssky
Mørk chokolademousse hertil appelsin i sabayonne,
brændt hvid chokolade og kærnemælk is
Forret:
Gravad okse, risottokugler, trøffelost.
Hovedret:
Svineskank, kartoffel, kål, urter.
Dessert:
Spisebarens tiramisu.
Forret:
Blomkål, risottokugler, trøffelost.
Hovedret:
Pocheret æg, parmesancreme, sprød gruyere, urter.
Dessert:
Spisebarens tiramisu
Starters
Friteret blomkål serveret med trøffel-gomadressing
Ebi daikon med reje, spicy sauce & avocado
Sushi
1 nigiri med flammegrillet laks
1 nigiri med tun
4 skiver rispapir med laks, æble & tangnudler
4 skiver veggie hosomaki med jordskokker, crunchy chilisauce, avocado & koriander
Sticks
1 andehjerter med teriyaki
1 grillet makrel
1 braiseret svinekød
Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang
Starters
Friteret jordskokker serveret med miso aîoli
Tangsalat
Sushi
1 nigiri med enokisvampe
1 nigiri med laks
1 nigiri med flammegrillet laks
2 skiver crispy ebi med tempurareje, avocado, spicy sauce & tsume soya, rullet i sesam
2 skiver pink alaska med laks, flødeost, avocado, rullet i stenbidderrogn
Sticks
1 andehjerter med teriyaki
1 grillet makrel
1 braiseret svinekød
Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang
Starters
Grillede edamame bønner vendt i suveræn soya
3 ebi hapser med miso-aïoli, chili, koriander, peber & frisk lime
Sushi
1 nigiri med laks
1 nigiri med grillede kejserhat
1 nigiri med avocado
2 skiver ebi panko med tempurareje, spicy sauce, avocado, sesam & tsume soya
2 skiver pink alaska med laks, flødeost, avocado, rullet i stenbidderrogn
Sticks
1 kyllingekødboller med teriyaki
1 grillet makrel
1 braiseret svinekød
Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang
Starters
Friteret jordskokker serveret med miso aîoli
Laksecarpaccio med miso-aïoli, kinaradise, purløg, limemarinade & ørredrogn
Sushi
1 Nigiri med laks
1 Nigiri med avocado
2 skiver ebi panko med tempurareje, spicy sauce, avocado, sesam & tsume soya
2 skiver lakse ceviche med rødløg, agurk, avocado, toppet med laks, koriander & limemarinade
Sticks
1 kyllingevinge
1 grillet makrel
1 braiseret svinekød
Japansk kartoffelsalat med gulerødder, agurk & salatløg
Tasting menu 3 retter
Kold pocheret torsk
Syltet porre, brændt hø, karse, panko
og yoghurt sauce
Stegt Tears major
Perleløg, rødbede, grønkål, løg sauce
braiseret vinter kartoffel
Jordskokke sifon
Brunet smør is og chokolade müsli
Menu
Stenbiderrogn med gedefriskost og jordskokker
*
Oksetyksteg med grønkål, puré af selleri, bagt rødbede og rødvinssauce
*
Clafoutis med pære, lun vaniljesauce og karamelliseret hvid chokolade
Carpaccio med rucola, parmesan, balsamico og pinjekerner
Grillet poussin, parmagiano di melanzane og mitzunasalat
Citroncreme med mørdej, sprød marengs, brændt hvid chokolade og mascarponesorbet
Forret:
"Fem små Kinesere"
Stegt torsk m/sortbønnesauce og mango
Friske ruller m/snowcrab, cashewnødder, avocado og mynte
Rejetoast m/sesam og sød chilisauce
Calamari frittes m/tomatkokos salat
Rejeovertrukket kammusling m/dressing af honning og lime
Hovedret:
Grillet lammekrone m/citron-hoisinsauce serveret med pommes croquettes og bagte rodfrugter
Dessert:
Mørk chokoladekage m/bær
Ingefær creme brûlée
Te-is på Earl Grey te
Varmrøget laks fra egen ovn, hertil rygeostecreme & karse
-
Braisseret kalvespidsbryst med rødbedejus & rosenkål
-
Hyldebærsuppe med rugbrødsiscreme & sprøde flager
Affettai misti – italienske delikatesser
Pappardelle – braiseret okseskank – parmesan – gremolata – barolo
Lakrids panna cotta – blåbærsorbet – marengs
Forret
Jomfruhummer suppe med syltet torsk og urter
Hovedret
Langtidstegt okseculotte med rosmarin, hvidløg, rodfrugter, persille & citron
Dessert
Chokoladepannacotta med karameliseret ananas og knas
Stenbiderrogn - Glaskål - Fløde - Dild
Kulmule - Grillet kål - Røget spæk - Bisque
Chokolade - Citrusfrugter - Sorbet
Ceviche med salsa af piquillopeber og mandler
~
Bavette af okse på boeuf bourguignon med kartoffelsifon
~
Banan-toffee-chokolade
Potato Chat (krydrede kikærter, kartofler, tamarind, yoghurt)
Chicken Makhani (kylling stegt I tandoor, tomat- og gurkemejecurry)
Khubani ka Falooda (krydret abrikoskage, vingeé, citron.timian is)
Potato Chat (krydrede kikærter, kartofler, tamarind, yoghurt)
Paneer Makhani (hjemmelavet indisk ost, tomat- og gurkemejecurry)
Khubani ka Falooda (krydret abrikoskage, vingeé, citron.timian is)
Antipasti
Sylt – nødder – vitello tonnato – salumi – grillede zucchini – mozzarella med kikærtepesto – crostini - fritto
Orrechiette carbonara
Okseculotte med smørbønnepuré, savoykål, syltede løg, oregano, hasselnød og sauce på høns og løg.
Citron semifreddo, marengs, mandler og mazarin
Taskekrabbe i tynd dejpakke med brunet smøremulsion og knas af gris
Gravad torsk med smørstegt skorzonerod, skilt kørvelvinaigrette, chips og frissé
Braisseret Isefjordslam, knust kartoffel, glacé på brændt hvidløg og syltet roe
Gulerodskage med frossen yoghurt af økologisk fåremælk, gulerod-& multebær chiffon og hvid chokoladesne.
Forret
Torskefilet med ristet salat sauce, glaskål, verbena og brødkrumme
2015 custoza chardonnay, recchia, veneto
Hovedret
Oksebov med sød kartoffelcreme, syltet løg og æble beurre blanc
N.V. vino rosso di montalcino, il poggione, toscana
Dessert
Rugbrøds is, ristet crumble, karamel og saltet cremeux
late harvest tokaj, leonis, ungarn
Vinmenu 200,-
Surdejsbrød med krydderfedt & smør
Skaldyrs bisque - kinaradise, dild olie & muslinger "Escabeche style"
Ragout på hjort fra Skärshult - luftig jordskok & kartoffel puré, syltede løg, sprødt brød & revet gammel knas ost
Tahiti vanilje is - blodappelsin, oliven olie & mælkechokolade pannacotta
Surdejsbrød med olivolje
Græskarsuppe - ristede græskarkerner, persille og creme fraiche
Stegte jordskokker, luftig jordskok & kartoffel pure, syltede løg, sprødt brød og revet gammel knas ost
Tahiti vanilje is - blodappelsin, oliven olie og mælkechokolade pannacotta
Frokost 3 retters
Øl & Brøds egen sild med kartoffel, løvstikke og friske urter
Roastbeef af nyretapper med svampe, løg og sprødt
Citronfromage med yoghurt, skyr og appelsin
Aften 3-retters
Rørt tatar med syltet kohlrabi, persille og sprødt rugbrød
Dansk Striploin med syltet og stegte løg, røget marv og tyttebær
Citron fromage med yoghurt, skyr og appelsin
Menu
2 smørrebrøds canapeer:
Avocado med kål
Røget hellefisk med sauce tatare
--
Confiteret kylling fra Gråsten med selleri, brunet smør,
stegte svampe og persille
--
Lun chokoladekage med chokolademousse,
hvid chokoladeknas og mandel
Frokostmenu
Saltet laks med rygeost, avocado og urter
Hønsesalat med selleri,æbler og kyllingeskind
--
Braiseret svinebryst med kvæde. pære og valnød
Grillet tyksteg med rodfrugt-remoulade, peberrod og stegte løg
Oksetatar med blåbær løvstikke og ristede hasselnødder
--
Chokolademousse med mandelcrumble og kakaobønner
Aftenmenu
Cremet skaldyrssuppe med rå vintergrøntsager
og fyldig græskarpurè
--
Confiteret kylling fra Gråsten med selleri, brunet smør,
stegte svampe og persille
--
Lun chokoladekage med blodappelsinsorbet,
hvid chokoladeknas og mandel