MADBILLET TREAT

Eksklusivt vinudsalg

Præsenteres af Madbillet x Vintage Only

Madbillet x Vintage Only 

Du har nu muligheden for at få fingrene i enten 6 eller 12 flasker af disse 3 særligt gode sommervine.

Vinene er særligt udvalgt af indehaver af Vintage Only, Henrik Christensen, som er tidligere Danmarksmester for Sommeliers. 

Vintage Only leverer vine til nogle af landets bedste restauranter og vinbarer, og som privat får du nu mulighed for at handle de samme vine, som udbydes til landets bedste beværtninger, til en særligt god pris.


Hvid
2017 Muscadet Sur Lie, Didascalie, Batard Langelier - Frankrig
 
Melon de Bourgogne er druen til denne Muscadet. En frisk og tør hvidvin fra den vestlige del af Loire-dalen. En vin med forfriskende syre der vil matche forårets grøntsager, bl.a. asparges og ikke mindst havets skaller og skaldyr.
Vinen er trods en relativ lang lagring på underjordiske cementtanke, knasende sprød, men med en vis fylde og længde.
 
Alle vinmarkerne hos Batard Langelier dyrkes økologisk, i dag med certifikat, og tanken om at gribe så lidt ind i naturens eget arbejde er styrende for filosofien her.

 
Rosé
2020 Je vous adore Rosé, Igp Méditerranée, Famille de Boel France - Frankrig
 
Je Vous Adore er en ren og frisk rosévin fra den sydlige del af Rhône-dalen, der nydes med og uden mad.
Den laves på Caladoc-druen der er en krydsning af to velkendte druer Grenache og Malbec. Der høstes fra gamle vinstokke, og alt er biodynamisk.
Druerne udblødes i kort tid for at trække lidt ekstrakt og ikke mindst farve ud af skallerne, hvorefter de gæres ved egen hjælp. Vinen vinificeres og lagrer på ståltanke for at bevare sin kølige friskhed og frugtige udtryk.
Etiketten prydes af de vilde urter og blomster der vokser mellem stokkene.


Rød
2016 Bodegas Meler 6 Meses, Merlot/Cabernet/Syrah, Somontano - Spanien
 
De tre søstre med efternavnet Meler, driver vingården i Somontano i Nordspanien efter biodynamiske principper. 
Efter vinlusens hærgen i slutningen af forrige århundrede steg efterspørgslen på franske druesorter i Spanien, og Somontano var et af de områder der tilplantede markerne med de klassiske franske sorter, og der har de stået lige siden.
 
Meler søstrene er omhyggelige i alle processer og skiller sig ud fra områdets andre producenter ved at lave vine med et håndværksmæssigt præcist aftryk. 
 
Vinen her har lagret 6 måneder på brugte fade for at fremme vinens kompleksitet og dybde, og træfadenes krydderi spiller også flot til den mørke men læskende vin. Nydes ved 16-18 grader.Levering Se postnumre her »

Indtast postnummer:


... ... ...
TIMER MINUTTER SEKUNDER

Begrænset antal til salg

GRATIS FRAGT

Hurtig og sikker levering direkte til døren – i hele Danmark

Begrænset antal kasser tilgængelige 

Tilbuddet gælder fra: lørdag d. 18 juni til og med fredag d. 1 juli 

Afsendelsesdatoer: alle hverdage fra d. 20 juni, til og med fredag d. 1 juli

1-2 dages levering

BETINGELSER
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Et køb af denne Madbillet Treat-kampagne kan ikke fortrydes. Madbillet Treat leveres af Vintage Only, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af produktet.