Hej alle sammen, efter en travl sommer med vores food truck på Ofelia plads er vi tilbage med middagsarrangementer til vintersæsonen.
Idéerne bag El Patrón er baseret på de grundlæggende smagsvarianter fra det gamle maya- og aztekiske køkken, men er blevet moderniseret til den moderne private spisescene - fornyet og raffineret.
Smagene skal sammen med de visuelt smukke retter skabe balance i helhedsindtrykket og tilsammen bringe hver mundfuld og oplevelse op på et højere niveau.
Julen er over os, og det er tid til at fejre. I år med en ny menu, der kun viser traditionelle juleretter. Forskellige regioner, madlavningsteknik og de vigtigste nye smagsvarianter.
Vi glæder os til at se dig til Copenhagen Cooking class i Nyhavn spisestue, en smuk langbordsstil, hvor vi kan mingle og begynde at fejre vintersæsonen.
Menu
Velkomstdrink
Snacks
Chunky guacamole, salsa og tortillachips
Bacalao a la veracruzana (torsk)
Traditionel ret fra Den Mexicanske Golf. Tomatsauce, oliven, stegte kapers, olivenolie, vanilje
Mole con Pato (and)
Mole negro sauce (chokolade/chili) Andebryst, ris, tortillas
Merengue
Marengs, frisk majscreme med mascarponeost, brændt majsskal.
Wine pairing 225,00 kr per person
Weingut Jakob Jung "Classic" Riesling 2022 (Germany)
Valenciso Laderas de Cabama 2021 (Spain)
Dourthe Sauternes 2019 (France)