Vi er meget stolte af vores dygtige elever på Restaurant Kanalen. Derfor vil vi rigtigt gerne vise, hvad fremtidens talenter har at byde på.
Vores elever - Johannes, Katinka, Sebastian, Sol og Theodor - har hver især kreeret en ret, en snack eller petit four.
Aftenens program byder på:
Velkomst og præsentation kl 18.00
Bobler og snacks
Menuen med tilhørende vine
Kaffe og petit fours
Lodtrækning om et gavekort til valgfri Sovino restaurant
Aften slutter kl 23.00
Menu
Tærte med tomat concassé, friskost og basilikumskum
~
Rimet laks med jordskokker, surdejscrumble, luftig balsamicofløde og citrontimian sorbet
~
Hamachi med knoldselleri, æble og persille
~
Farseret vagtel med morkler, confiteret løg og rødvinssauce
~
Fåreyoghurt is med honning, hvidvin-syltede mirabelle, citrontimian og sablé Breton
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Restaurant Kanalens varme, vante, omgivelser, men med et pust af fremtiden, der kommer.