EN HYLDEST TIL ROMAN STREET FOOD (VEGANSK)

Præsenteres af H15 MAD & KULTUR

H15 x Madeinitaly svinger hele dagen med smagfulde streetfood-specialiteter fra Rom og cool livejazz af Konrad Tosti Kvartet. Denne ene dag sætter vi vores Roman Style Pizza på pause for at hylde de klassiske romerske streetfood retter Trapizzino og Carbonara Supplì. Kom og få en bid og en spritz på vores solrige terrasse.

Din vært:
H15 repræsenterer en bred vifte af tilbud inden for mad og kultur. Vores primære mål er at skabe et socialt, kulturelt og gastronomisk samlingspunkt med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed som kerneparametre, herunder at arbejde for at sikre skabelsen af et inkluderende, positivt og åbent arbejds- og nærmiljø.

Facebook
Instagram

I tilfælde af regn...
I tilfælde af dårligt vejr flytter eventet indenfor i H15s rummelige lokaler.Adresse: H15, Halmtorvet 15, 1700 København V

MENU

Trapizzino:
En foldet pizza fyldt med symbolske opskrifter fra det italienske og det romerske køkken

Carbonara Supplì:
En sprød friturestegt delle lavet af spaghetti alla carbonara

Valgfri Spritz (Limoncello eller Aperol)


En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 18. aug. 2024 kl. 14:00 - 21:00
á 200,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »