Lørdag 17. august vil Psyche Organic og Priya Mani være værter for en intim eftermiddag med opskrifter inspireret af det antikke Grækenland. Midtpunktet i menuen vil være Psyche Organics økologisk olivenolie fremstillet af Koroneiki-oliven, en olivensort fra Peloponnes. Der vil også være en vinparring fra naturvinsimportøren Oinofilia. Middagen vil blive serveret rundt om et Dinesen langbord i et loft på Christianshavn.
Dine værter:
THEOPHILOS CONSTANTINOU er en cypriotisk-amerikaner med over ti års erfaring inden for branding, marketing og creative direction. Han er grundlæggeren af ??kultmærket Paradigm, som har specialiseret sig i bogproduktion, tøjdesign og brandaktiveringer. Hans uddannelsesbaggrund inden for fotografi er også med til at understøtte den visuelle og æstetiske udvikling af PSYCHE ORGANIC. Han har et omfattende verdensomspændende netværk af kreative og producere, som støtter hans arbejde. Dette netværk har vist sig afgørende for PSYCHE ORGANIC's succes, især i New York City-regionen. Hans forbindelser til landbruget i Grækenland er også afgørende for virksomhedens arbejde. De relationer, han dyrker på Peloponnes, er nøglen til PSYCHE ORGANICs langsigtede vækst .
PRIYA MANI er en fødevaredesigner med speciale i plantebaseret mad, som hjælper brands inden for design, kunst og fødevareindustrien med at udvikle nye måder at præsentere og opleve mad på. Hun er kendt for sin visuelle historiefortælling, hvor hun bruger mad til etiske budskaber og som spiselig udtryk for kunst. Hun arbejder med kunder for at kommunikere retfærdighed, diversitet og mangfoldig repræsentation ved bordet. Hendes tilgang er inspireret af hendes tværkulturelle opvækst. Ved at designe tankevækkende spiseoplevelser ønsker hun at skabe opmærksomhed om globaliseringsspørgsmål i vores fødevaresystem. Priya er også en internationalt anerkendt madskribent, vinder af den prestigefyldte Guild of Food Writers Award (2022) og International Awards for Culinary Professionals (2022), begge i forbindelse med hendes online madskrivning og en hæderlig omtale i Sophie Coe-prisen for Madhistorie (2021). I 2022 blev hun inviteret til at være Trustee for Oxford Food Symposium og senere samme år til at blive medlem af British Guild of Food Writer's Committee on Diversity. Hun bor i København og arbejder globalt.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev