En sød symfoni: Dessertsamarbejde mellem kokkene Pieter De Volder og Elisabeth Madsen

Præsenteres af ZUUT x Elisabeth Madsen x Visit Flanders

Få en ekstraordinær kulinarisk oplevelse, når den flamske kok Pieter De Volder går sammen med den danske Bocuse d'Or vinder Elisabeth Madsen om at præsentere en unik fire-retters dessertmenu. Nyd den velsmagende fusion af belgisk og dansk kreativitet, ligesom hver ret er parret med supplerende drikkevarer. Dette er en sjælden mulighed for alle med en sød tand, der vil ud på en rejse i smag og udsøgt håndværk. Gå ikke glip af denne begivenhed - reserver dine billetter nu, og forkæl dig selv med en uforglemmelig aften med gourmetdesserter!

Dine værter:
"Pieters rejse var usædvanlig. Den begyndte med, at han tog et aftenkokkekursus. På sit første restaurantjob endte han ved et uheld med at stå for desserterne. Han havde planlagt at gå videre til varme måltider så hurtigt som muligt, men så slog lynet ned. Stedets kok havde engang arbejdet som konditor på den ikoniske trestjernede restaurant De Karmeliet og her startede kærligheden til konditori-faget"".

Pieters kreationer er ligetil. ""Jeg kan ikke lide en masse ståhej. Hvert eneste element i en kage er nøje overvejet. Jeg er mere tilbøjelig til at udelade noget end til at tilføje endnu et lag af kompleksitet. Jeg kan godt lide luftig konfekt med et strejf af salt. Det afbalancerer sødmen og giver lyst til endnu en bid. Mine kager er personlige. Mange har en historie bag sig. For eksempel skabte jeg Theoreo til min søn Theos fire-års fødselsdag. Det er Oreos med et twist, hans yndlingskiks. Min version bruger mascarpone, vanilje og chokolade lavet med kakaobønner fra Madagaskar fra Davids værksted."

Elisabeth Madsen: I folkeskolen blev der set skævt til, at Elisabeth Madsen tog en erhvervsuddannelse. Nu er den 23-årige nordjyde kommet hjem fra Lyon i Frankrig og kan kalde sig verdens bedste kokkeassistent. For der er meget lidt gryderet over det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or, hvor Elisabeth Madsen sammen med chefkok Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro i 2023 vandt.

Sammen havde de bragt det danske flag til tops med uhørt mange point over både sølvvinderen Norge og bronzevinderen Ungarn.

Instagram Elisabeth Madsen
Instagram Goesting
Instagram Zuut Leuven



Adresse: Fiskerizakajaen, Smedetoften 25, 2400 København NV

Fire-retters dessertmenu inklusive drikkevarer

Dette event er en del af Morgendagens Madtalenter

Hvordan ser fremtiden for dansk gastronomi ud? 

Copenhagen Cooking mener, at svaret ligger i de unge talenter, der ivrigt står klar til at overtage, videreføre og udforske de danske kulinariske traditioner. 

Når vi ser fremad, er det afgørende at støtte og opmuntre disse unge talenter i deres rejse mod nye gastronomiske højder. De repræsenterer ikke kun fremtiden for den danske madscene, men er også arvtagere af en stolt kulinarisk arv, der både skal bevares og udvikles. Med deres lidenskab, talent og visioner er de nøglen til at forme den næste æra af dansk madkultur.

Copenhagen Cooking hejser flaget for de unge talenter i restaurationsbranchen, der med passion og kreativitet vil fortsætte med at inspirere og fortrylle os med deres madglæde, håndværk og innovation. Vær med til at støtte dem i deres rejse og få et preview på fremtidens danske madscene når vi dækker op til årets store madfest 16. - 25. august 2024!

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.