Esben Grundtvig fra Rødder - Madøret med kæmpe dedikation til det lokale køkken

Præsenteres af Kulhuse Koger - Sommer pop up middag på Kulhuse Kro

Esben og hans RØDDER team har igennem mange år udviklet en særlig pop up stil med fokus på det uformelle, det sociale og de lokale råvarer. OG så kender han vores Kulhuse og de råvarer, som er omkring ham, for han har selv sommerhus i Melby. Mad, hvor lokalt ik er noget vi spøger med. Det er bare sådan, det er, når man er en rod.

Aftenens menu: (ændringer kan forekomme, alt efter vind og vejr – og det er naturligvis velkomment at være veganer og vegetar, som vil blive indpakket i lækre bønner fra Svanholm og gode sager af jorden)

Fisk fra den lokale fisker med masser af lokalt Svanholm grønt, Gris fra Hegnsholt, Nye kartofler med urter , Masser af økogrønt med hollandaise,
Rødgrød, is, sommerbær fra Selsø Øko, marengs

Prisen på aftenens menu er excl. drikkevarer, som købes på kroen

INFO om Kulhuse! Kulhuse er et fantastisk uspoleret lille havneleje med alt, hvad dertil hører af knallerter og dukkerter fra havnen. Inde bag havnen ligger et væld af sommerhuse. Alle sommergæster i Kulhuse nyder godt af udsigten ud over både Isefjord og Roskilde Fjord. Kulhuse Kro ligger med 180 graders panorama ud over havn og de skønne fjorde. Kulhuse ligger på den allernordligste spids af Hornsherred, landet mellem Roskilde Fjord og Isefjord - lige midt på Sjælland. Fra Kulhuse kan du tage færgen over til Sølager og vupti er du på vej til Hundested.

Tjek Esbens hjemmeside: www.rodder.dk

Adresse: Kulhuse Kro, Kulhusevej 210, 3630 Jægerspris

Læs mere på: https://www.facebook.com/events/3158843720863182/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223