Oplev en uforglemmelig middag med nogle af restaurationsbranchens unge talenter og få et kig ind på Hotel- og Restaurantskolen. Vores dedikerede kokke- og tjenerelever, herunder den nykårede Danmarksmester i DM i Skills, kokkeelev Gustav, præsenterer en middag fyldt med innovative idéer.
Pt træner vores konkurrenceelever til konkurrencerne ”Toque en chablais” i Thonon Les Bains, Frankrig og ”Young Chef” i Aalborg, som begge finder sted i efteråret.
Menuen er skabt i samarbejde med topkokkene Thomas Herman og Yves Le Lay, som også har trænet eleverne og vil være med i køkkenet denne aften.
Du kan godt glæde dig til en skøn aften, hvor gastronomi og godt værtskab er i højsædet!
Middagen er en del af Grøn Madfestival. Besøg festivalen fra kl. 15:30-21:30 og deltag i spændende workshops (nogle kræver tilmelding), få en rundvisning eller nyd en drink i vores skønne have og udeområder.
Din vært
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Det praktiske
Middagen afholdes indendørs i "Restauranten". Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen. Betaling via MobilePay.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.
*** STJERNEMENU ***
Velkomstdrink og snacks
Grønkålssuppe
Serveret med kåldolmer samt urter
Kål og jomfruhummer
Serveret med friske hasselnødder og brunet smør
Kylling fra ”Skyttegården”
Bryst stegt på ben & farseret vinge
Serveret med kålpakke & pommes puré
Dertil blanquet sauce på spidskål
Pavlova
Med glaskål og bær
Creme-is på blomkål
...................................
Vi tager forbehold for små ændringer i menuen.
Vinmenu/alkoholfrit alternativ sælges separat
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev