Først spiser vi aftensmaden, en dejlig portion af dagens husmandskost, med mulighed for tilkøb af dagens dessert og kaffe. Derefter quizzer vi.
Du bestiller og betaler på her på siden.
Du kan også booke og betale i receptionen senest mandag kl. 12.00.
Vi spiser kl. 18:00, kom lidt før hvis i vil have en god plads ved en af langbordene.
Børn til og med 3 år betaler ikke. Lad os endelig vide, hvis du er vegetar eller andet vi skal være opmærksom på.
Efter maden underholder Magnus Albertsen på flyglet
*Der tages forbehold for ændringer i menuen.
6/11 – Bagt kulmule med bagte rødbeder, sennepssovs, kartofler vendt med hakkede urter og salat af bulgur og rå rødbede
13/11 – Forloren hare – fars af hakket kalv og flæsk omviklet med bacon. Serveret med ovnstegte kartofler, skysauce og syltede agurker
20/11 – Paneret flæsk med persillesauce, sennep, syltede rødbeder, kartofler vendt med persille, sauteret kål og blandet salat
27/11 – Rødvinsbraiserede oksekæber med kartoffelmos, bagte pastinakker, syltede rødbeder, friskbagt brød og palmekålssalat
4/12 – Stegt medister med hjemmelavet rødkål, kartofler vendt med persille, grønkålssalat, skysauce og syltede agurker
11/12 – Confiteret andelår med andesauce, rå marineret rødkål med appelsin, sauteret rosenkål og ovnstegte kartofler
Køb af billet:
Vælg antal personer, klik herefter på "Søg ledige tider" - og vælg dag ved at klik på ankomsttid "17.45".