Fængslende ølsmagning og rundvisning bag murene.

Præsenteres af Slowburn

Besøg mikrobryggeriet Slowburn Brewing Co-op, som brygger øl i det tidligere Vridsløselille Statsfængsel! Sammen med det kulturelle samlingspunkt Porten, inviterer bryggeriet på en helt unik rundvisning i det 160 år gamle fængsel.

Under rundvisningen vil du løbende smage øl mens tidligere fængselsansatte tager dig på en rejse i Vridsløses historiske nedslag, blandet med personlige anekdoter fra deres hverdag i det nu lukkede fængsel. Turen og smagningen slutter i bryggeriet, hvor de unge iværksættere vil fortælle om deres og Portens visioner og gå mere i dybden med øllet. Afslutningsvis bydes der på en hjemmelavet gourmet hotdog i den hyggelige bar, som holder åbent til kl. 21:00 hvis man har lyst til at blive hængende.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

 


Info

Billetten indeholder:

1,5 times guidet rundvisning og ølsmagning
5 x 15 cl smagsprøver
1 Gourmet hotdog

Porten

Instagram Vrideløse

Slowburn

Instagram Slowburn

Facebook SlowburnAdresse: Vrideløse fængsel , Fængselsvej 39 , 2620 Albertslund

En del af Copenhagen Beer Week

Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 5. – 13. maj samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.