Stjernekokken Francis Cardenau og hans søn Victor byder, sammen med Nimb, på sommerens hyggeligste grillaften med byens bedste udsigt. Den 16. august lægger Nimb Roof tagterrasse til en aften fyldt med ekstraordinær grillmad og højt humør serveret af familien Cardenau.
Til grillaften på Nimb Roof bliver der grillet og kokkereret et udvalg af sommerens dejlige grønsager samt skaldyr, fisk og kanin, og gæsterne vil uden tvivl kunne smage og mærke Francis og Victors passion og kærlighed til mad og råvarer. Hele oplevelsen bliver bundet sammen af en nøje udvalgt vinmenu og stemningsfuld live-musik med udsigt over Københavns tage.
Dine værter
Francis Cardenau er kendt både nationalt og internationalt som den første kok i Danmark, der opnåede to Michelinstjerner (på restaurant Kommandanten). Han er tidligere restauratør og har i en årrække være præsident for Danmark ved Bocuse d’Or kokkekonkurrencen. Sammen med familien driver han i dag virksomheden CARDENAU, som arbejder for at videregive den franske gastronomiske kulturarv gennem langbordsmiddage og arrangementer med fokus på at spise lokale danske råvarer i sæson - gerne med et fransk touch. Derudover arbejder CARDENAU for at højne kvaliteten af danske råvarer og fødevarer i samarbejde med både danske landmænd og fødevareproducenter, ligesom familien ønsker at inspirere danskerne til at spise flere grøntsager og bælgfrugter. Familien Cardenau elsker også skaldyr, fisk og forskellige former for animalsk protein, som vi danskere måske har glemt at spise eller ikke har tradition for at servere.
Nimb Roof er Nimb Hotels eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar. Tagterrassen er forbeholdt hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer, men udvalgte aftener hen over sommeren vil der være særlige events, hvor alle har mulighed for at opleve udsøgte mad, vin og cocktails, musik og byens bedste udsigt.
Siden 1994 har Theis Vine haft egen import af vine fra nogle af verdens førende vinproducenter. Gennem 30 år i vinbranchen har Theis Vine minutiøst håndplukket producenter fra hele kloden. Theis Vine er kendt for deres store ekspertise inden for Bourgogne, men også prominente områder som: Champagne, Rhône, Bordeaux og Ribera del Duero står vindhandlens hjerte nært, og til Modus champagne-middag har Theis Vines specialister sammensat en helt særlig menu, der komplimenterer det asiatiske univers.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev