Fastelavn

Præsenteres af Restaurant Lola

FASTELAVN FOR HELE FAMILIEN PÅ CHRISTIANSHAVNS VOLD HOS RESTAURANT LOLA OG LILLE MØLLE, SØNDAG 19. FEBRUAR, KL. 13-15.
Vi genopliver de hyggelige fastelavnsfester på Christianshavns Vold, når vi slår Lola af tønden, spiller petanque, nyder fastelavnsboller, varm kakao, kaffe og te, og luner os ved bålfadene, hvor børnene kan riste skumfiduser. Hvis man har lyst til at rejse 100 år tilbage i tiden, kan man komme på rundvisning i den smukke mølle og opleve hvordan den labyrintiske bolig så ud dengang. Det siges, at spøgelser lusker rundt om natten, men om dagen har vi (vist nok) møllen for os selv.  
Kl. 13 tænder vi op i bålfadene udenfor Lola, hvor man kan hygge sig med et spil petanque eller riste skumfiduser inden det dramatiske højdepunkt, tøndeslagning.
Det koster kr. 75,- pr. person, og for det får man:
·       Deltagelse i tøndeslagning og slik til børnene
·       To skumfiduser til at riste over bål
·       Adgang til petanque
·       Økologisk fastelavnsbolle fra Hahnemanns Køkken
·       Varm cacao til børnene
·       Kaffe eller te til de voksne
 
RUNDVISNING I LILLØ MØLLE KL. 14: KR. 25,- (kræver særskilt billet)
Dem, der har lyst, kan nyde en times tid med rundvisning i Lille Mølle, der blev bygget i 1669. Bag den karakteristiske gule møllefacade gemmer der sig en stor og labyrintisk bolig, fordelt over fem etager med stuer og værelser, huler, hemmelige rum, vinbryggeri og ikke mindst egen gildesal. Et væld af begivenheder har fundet sted i huset, og mange spændende personer, dyr og kunstnere har beboet eller besøgt møllen gennem tiden. Efter sigende spøger der i møllen – men kun om natten!
Der er begrænset plads til rundvisning.
 
 Adresse: Christianshavns Voldgade 50

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.