Fejring af vores modige madbranche - bobler, middag og fest

Præsenteres af CPH Food Space x Madkastellet x Madland

Torsdag 7. oktober kl. 18-02 i CPH Food Space, Slagtehusgade 11, 1715 København V


Alle os, der arbejder med mad, madkultur og måltider, fortjener om nogen en fest og en fejring. En aften, hvor vi markerer og hylder, at vi stadig står efter alt for mange turbulente måneder.


Hos CPH Food Space, Madkastellet og Madland står vi derfor klar til at fejre os selv, dig og hver og én, der bidrager til, at vores vidunderlige, mangfoldige madkultur består.


Tag med, når vi åbner vores fælles hus i Kødbyen og inviterer madiværksættere, madfestivalfolk, kokke, producenter, landmænd, købmænd, madjournalister og andre professionelle madfolk til bobler, fællesmiddag og fest torsdag 7. oktober som en flot finale på festivalsæsonen og 1,5 år i alarmberedskab.


Vi byder indenfor i vores madiværksætterhus i Slagtehusgade 11, hvor vi bor Madkastellet og kooperativet CPH Food Space, der består af Changing Food, Kitchen Collective, Mia Maja ApS, København Kombucha, Koalition, Madland, Hello Kitchen, Rådet for Sund Mad, Rebel Food, Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, Væxt Management, Fangst, Coop Garage AMBA, Havhøst, Coop Crowdfunding, Vera Mexicana, Good Taste, Sense of Nordic Food, Madvognen, Kele & Co og Spiritium. 

Bobler, middag og fest:

18.00 Bobler og snacks 

Vi inviterer på bobler og snacks på 1. sal i CPH Food Space: Mød nogle af andelshaverne og bliv klogere, på hvad et kooperativ og madiværksætterhus er for en størrelse. 


19.00 Middag
Madiværksætterne Rødder, Veatery og Saito skaber sammen en grøn fællesmiddag i Food Space i stueetagen. Menu:
Surdejsbrød med pisket smør


Sprødt fiskeskind, tang og misomayo
Syltede tomater fra Brinkholm og Egelykkegaard
Crostini med creme af grønt fra små gårde

Ørred fra Bisserup, tang og grønt

Gule beder, saltet gedeost, spirer fra Nabofarm
Græskarcreme, udvalg af kål fra Birkemosegaard og tørret æggeblomme

Knoldselleri, svampe fra Funga Farm, krydret sauce
Coleslaw, sennepsgrønt,  yoghurt fra Tothaven

Is, syltet og rå æble, crumble

Madkastellet sørger for, at du kan købe læskende drikke i baren til 55kr. pr. cocktail:
 - Passion Ginger
- Bramble
- Hibiscus Paloma
- Smoky whisky sour
- Negroni
- Espresso martini

Samt læskedrikke, sjusser, fadøl 

21.00-02.00 Fest og dansegulv - DJ Rikke Bronx spiller op

21.00-22.00  Spiritium Cocktails holder mini-workshop, hvor du kan lære at shake den perfekte limoncello sour

Billetter
Bobler + middag + fest + dansegulv 575 kr. + gebyr
Fest + dansegulv 100 kr. + gebyr


Maden serveres ved bordene som deleretter, og du køber selv drikkevarer i baren. 



Adresse: Slagtehusgade 11

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.