Tag til Nordhavnstippen og smag på hvad der brygger, når Scicular, Nordhavn Eddikebryggeri, Muri og Reduced inviterer til udendørs langbordsmiddag - få meter fra havets bølger. Her vil virksomhederne ligeledes introducere deres arbejde og produkternes relation i retterne.
På spidsen af Nordhavn findes en klynge af innovative og ambitiøse virksomheder, som alle arbejder med at udvikle lækre, lokale og bæredygtige fødevarer til forbrugerne, med udgangspunkt i fermentering. Under Copenhagen Cooking går Scicular, Nordhavn Eddikebryggeri, Muri og Reduced sammen for at præsentere deres visioner og fødevarer til den bredere befolkning – så kom ud og oplev, hvad der sker på Nordhavn!
Til langbordsmiddagen serveres der tre retter, som alle har områdets produkter i fokus, hvor man kan smage og lære om de nye skud på den danske madscene fra Nordhavn Hub.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Forret
Interaktiv forret fra Reduced
Hovedret
Koji-kød med sæsonens grønt
Dessert
Sorbet fra Nordhavn Eddikebryggeri
Til retterne serveres der drinks fra Muri
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev