Fermentering

Præsenteres af Hahnemanns Køkken, Østerbro i København

Kom med ind i fermenteringens univers, hvor vi taler om hvad fermentering kan, samt hvordan det kan blive en del af din hverdagsmad.


Hvad kommer du til at lære på kurset?
I løbet af dette kursus vil du få tips og idéer til, hvordan du kan bruge fermenterede grøntsager i din hverdagsmad, og så får du en gennemgang af fermenteringens principper.

Der vil være mulighed for bl.a. at smage på forskellige fermenterede produkter, som kombucha og kimchi. Du kommer desuden til at prøve kræfter med at lave din egen variation af kraut, kimchi, fermenterede citrus og forskellige grøntsager.



På vores fermenteringskursus:
Vi serverer te, kaffe, vand og snacks ved ankomst, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.

Der vil være max 12 personer på kurset, og I arbejder sammen i grupper af 4 personer.

Kurset undervises af Christine Bille Nielsen, som er kok, PB i ernæring og sundhed, opskriftsudvikler og madkommunikatør.

Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter med hjem sammen med patentglas med dine fermenterede lækkerier.

Kurset kan blive undervist på engelsk og dansk og varer mellem 4-5 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk

Adresse: Sankt Kjelds Plads 14

Læs mere på: https://hahnemannskoekken.dk/madkurser/fermentering/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.