Fermenteringsrejsen - fra surdej og svampe til gæring og gourmet

Præsenteres af Food Week i samarbejde med Domestic.Lab, LOOP Food Lab, Naturmælk  og Spirit of Njord

Er du blevet bidt af fermentering, eller er du nysgerrig på at dufte, smage og høre mere om lacto, miso, gæring, kombucha og andre foranderlige fermenteringsprocessor?

Stig om bord på denne fermenteringsrejse, når vi slentrer langs den aarhusianske bugt fra Kystpromenaden til Sydhavnen. Vi skal på opdagelse i Soyahuset, hvor Michelin-restauranten Domestic inviterer os ind i det gastronomiske laboratorium: Domestic.Lab. Hos LOOP Food Lab kan du få mere at vide om det urbane mikro-landbrug og nørde mikrogrønt, gourmet svampe og fermenteringsprocesser. Det økologiske mejeri, Naturmælk, disker op med en håndfuld smagsprøver på forskellige stadier af syrning af mælk, mens de tegner og fortæller om mælkens fermenteringsrejse fra fersk til fantastisk. Sidst men ikke mindst lægger vi vejen forbi mikrodestilleriet Spirit of Njord som vil fortælle om udviklingsprocessen bag deres gin, og hvordan de destillerer dråberne, mens de byder på en smagsprøve. 

Gå ikke glip af denne Food Walk med nøje udvalgte fermenterede madoplevelser. Der er begrænset pladser på rejsen! Og fik vi sagt, at det kun koster 150 kr.?


 Foto: Nina Malling.



Adresse: Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C

En del af Food Week
Arrangementet er en del af Food Week, som er hele Aarhus´ madfestival.  Fra mandag den 9. til søndag den 15. august hylder vi smagen og oplevelserne omkring måltidet, dykker ned i madhistorien, nørder gastro-viden, sanser, nyder og spiser sammen i hele byen.

Følg Food Week her:

Facebook

Instagram

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.