Fermentér med Le Petit Vinbar

Præsenteres af Le Petit Vinbar

Kimchi, surkål og sauerkraut. Kært barn har mange navne. Kristina Muusmann fra Le Petit Vinbar er opsat på at dele ud af sin kærlighed til det håndværk fermentering er. Bliv klogere på fermenteringsprincipperne og tag dagens glas med hjemmelavet fermenteret grønt med hjem. Det kan holde sig i månedsvis – hvis du da kan holde fingrene fra det.

Eventet præsenteres af Le Petit Vinbar & TorvehallerneKBH


Menu

Et glas af din egen hjemmelavede kimchi til at tage med hjem



Adresse: Torvehallerne KBH, Frederiksborggade 21, 1360 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
søndag 1. sep. 2019 kl. 14:00 - 15:00
Kimchi, surkål og sauerkraut. Kært barn har mange navne – det samme har fermenteringshåndværket,
som Kristina Muusmann fra Le Petit Vinbar holder særlig kært. Bliv klog på fermenteringsprincipperne,
og gå hjem med dagens hjemmelavede godter, der kan holde i månedsvis (hvis du da kan holde fingrene fra det).
Udsolgt
á 80,00 kr.
+ 11,00 kr.
søndag 1. sep. 2019 kl. 15:30 - 16:30
Kimchi, surkål og sauerkraut. Kært barn har mange navne – det samme har fermenteringshåndværket,
som Kristina Muusmann fra Le Petit Vinbar holder særlig kært. Bliv klog på fermenteringsprincipperne,
og gå hjem med dagens hjemmelavede godter, der kan holde i månedsvis (hvis du da kan holde fingrene fra det).
á 80,00 kr.
+ 11,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223