Velkommen til festivalpladsen – et levende madunivers midt i byen.
Festivalpladsen er hjertet af festlighederne – et sted hvor mad, mennesker og fortællinger mødes. I år danner løget rammen om vores kulinariske rejse, og med Provence som venskabsregion bringer vi sydens smag og livsglæde med ind i det nordiske sensommerlys. Her er plads til nysgerrighed, sanselighed og fællesskab.
Her kan du bl.a. opleve:
Køkkenscenen
Gratis talks med Adam Aamann, Claus Meyer, Umut Sakarya, Eva Hurtigkarl
Silent disco - Køb din billet her
Sansebar - Køb din billet her
Gastrotools-teltet
Kalas Kimchi
Oplev vores Pizzakonkurrence for allerførste gange! Helt gratis
Pizzamiddag med Gorm
Musikbingo med Peech!
Pizzaskole med Gorm - for børn i alderen 6 til 15 år
Glean flødebolleworkshop
Olivensmagning med Cathrine Fogel
I køkkenet med Adam Price
Lav din egen chiliolie
Olivenoliesmagning - Provence Masterclass
Hvad kan du ellers opleve på festivalpladsen:
Byg og lav din egen hotdog på Hotdogværkstedet!
Køb din billet her
Petanque-turnering midt i Kødbyen
Køb din plads her
Meget af lørdagen dedikerer vi til Smørrebrødets dag
Køb din billet her
Oplev det bedste fra Sydfyn samlet i én menu – en unik smagsoplevelse venter
Køb din billet her
Markedsstandene
Gå på opdagelse blandt stande fyldt med lækre smagsprøver, delikatesser og håndlavede produkter. Mød dygtige producenter, hør deres historier og tag unikke varer med hjem.
Køkkenscenen
Her kan du opleve inspirerende talks, debatter og samtaler med spændende gæster fra madens og kulturens verden. Et samlingspunkt for idéer og indsigt.
Hotdogværkstedet
Slip kreativiteten løs i vores workshops! Lav din egen hotdog, prøv kræfter med smag, sammensætning og madlavning – for både børn og voksne.
Gastrotools-teltet
Her er der fuld knald på madglæden og fællesskabet. Vær med i den populære pizzakonkurrence, syng med til musikbingo eller deltag i en af de mange madworkshops.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev