Fiskebarens Skaldyrsgilde

Præsenteres af Fiskebaren

I anledning af Copenhagen Cooking disker vi op med de store skaldyrsfade, rene vine, øl og snapser - og en omgang musik fra Haveforeningen, under og efter maden.
Der skal suttes på skaldyr, kysses på glassene, slikkes på sidemanden og danses tæt – for i slutningen af august vil solen skinne på os alle uanset vejret.

Vi har langbordet klar og fylder det med feststemte gæster med hagesmæk, østers, jomfruhummer, krebs, rejer, muslinger og andre skaldyr som vil være tilgængelige i sæsonen. Der vil også være et udvalg af dyppelse, vores surdejsbrød og diverse tilbehør.

Haveforeningen er bandet alle elsker at elske. De vil spille op til appetit og senere til dans.
I godt vejr er vi i solen – ellers er vi i tørvejr ovenpå Fiskebaren.

Billetprisen er for mad og musik. Drikkevarer købes separat.

OBS! billetsalget lukkes den. 23. august, kl. 12.00.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Langbordet gøres klar og fyldes med hagesmækker, østers, jomfruhummer, krebs, rejer, muslinger og andre skaldyr som vil være tilgængelige i sæsonen.

Der vil også være vores dyppelse, surdejsbrød og diverse tilbehør.Adresse: Fiskebaren, Flæsketorvet 100, 1711 København V

Læs mere på: https://www.fiskebaren.dk/

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 25. aug. 2021 kl. 18:00 - 22:00
Drikkevarer kan købes på dagen.
á 600,00 kr.
+ 21,00 kr.