Fluid Brunch

Præsenteres af Seks Bakery & Eatery x Fluid Festival

Vær med når trioen Fluid Festival, Seks og Copenhagen Cooking igen slår kræfterne sammen til et sprødt mix af musik, gadeoplevelser og ikke mindst hamrende god mad og drikke. Vi dækker langbordene op på torvet ved Vor Frue Kirke og Fluid’s festivalplads, og serverer en delikat og multikulturel brunch fra Seks Bakery & Eatery i Krystalgade. 

Kom og få en velsmagende start på dagen, måske inden I tager videre til Pride Parade?

Dine værter:
Fluid Festival samler hvert år over 25.000 besøgende for i fire dage at hylde kvinder, genderqueer og nonbinære identiteter og sørger for udbrede viden om de seneste udviklinger i kønsidentiteter og kønsudtryk året rundt. Med over 35 timers live koncerter, talks, debatter og open-air film byder Fluid Festival velkommen til et visionært og æstetisk rum ved Vor Frue kirke, hvor der er gratis adgang for alle. 

Facebook
Instagram

Seks Bakery & Eatery
Hej! Vi er Monika og Jan. Sammen med vores børn rejser vi verden rundt og lærer nye mennesker at kende gennem deres mad og kultur.

I 2021 åbnede vi vores bageri og spiseri Seks i Krystalgade, hvor alt produceres på stedet. Seks er 80-90% økologisk og 100% vegetarisk med veganske og glutenfri muligheder, 100% no waste og sæsonbaserede råvarer.
Stedet er fuld af minder, souvenirs, smage og aromaer, som vi har samlet, mens vi har rejst. Seks er kendt for vores kærlighed til morgenmad, brunch og bagværk, og et eksotisk køkken, som viser forskellige retter, som vi har forelsket os i på vores rejser.
Vi er stolte af vores specialkaffe, cheesecake og surdejsbrød og ikke mindst de fire mad- og rejsebøger, vi har skrevet, som er fulde af opskrifter, fotos og eventyr. 

Vi håber, at I vil læne jer tilbage og nyde oplevelsen sammen rundt om bordet og fornemme vores smagen af vores eventyr, som havde I selv været med på rejsen. 

Vi ses!

Instagram

Det praktiske:
Eventet starter kl. 11, og første ret serveres umiddelbart herefter til alle gæster. 



Adresse: Vor Frue Plads, 1168 København K

MENU

Dhal med karryblade og sæsongrønt fra kålfamilien, Sri Lanka

Nasi Goreng med æggeomelet, hjemmelavet sambal oelek og sæsongrønt fra kålfamilien, Indonesien

"Short bread"-kage med sæsonfrugt og mandelcrumble, Polen

Kaffe fra Prolog

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkervarer til eventet - Baren er åben under hele arrangementet

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.