Fluid Festival Pride Brunch by Seks Bakery & Eatery

Præsenteres af Fluid Festival x Copenhagen Cooking x Seks

Vær med når trioen Fluid Festival, Seks og Copenhagen Cooking for første gang slår kræfterne sammen til et godt miks af musik, gadeoplevelser og ikke mindst hamrende god mad. 
Vi har lukket Nørregade af foran Vor Frue Kirke og Fluid Festival's plads, og sætter smukt udsmykkede langborde op til en delikat brunch fra Seks Bakery & Eatery i Krystalgade. 

Så slå vejen forbi til en velsmagende start på dagen, måske inden I tager til Pride Parade?

Vi har begrænsede pladser, så I skal skynde jer at sprede budskabet og få plads ved bordet!

Dine værter
Fluid Festival samler over 25.000 besøgende hvert år for i fire dage at hylde kvinder, genderqueer og nonbinære identiteter.
Med over 35 timers live koncerter, talks, debatter og open-air film byder Fluid Festival velkommen til et visionært og æstetisk rum ved Vor Frue kirke, som har gratis adgang for alle. Festivalen sørger for at udbrede viden om de seneste udviklinger i kønsidentiteter og kønsudtryk året rundt.
Instagram
Facebook

Seks
Hej! Vi er Monika og Jan. Sammen med vores børn rejser vi verden rundt og lærer nye mennesker at kende gennem maden og deres kultur.
I 2021 åbnede vi vores bageri og spiseri Seks i Krystalgade, hvor alt produceres på stedet. Seks er 80-90% økologisk og 100% vegetarisk med veganske og gluten fri muligheder, 100% no waste og sæsonbaseret.
Stedet er fuld af vores minder, souvenirs, smage og aromaer vi har samlet mens vi har rest. Seks er kendt for vores kærlighed til morgenmad, brunch og bagværk inklusiv en cremet cheesecake og et eksotisk køkken som viser forskellige retter vi har forelsket os i på vores rejser.
Vi er stolte af vores specialkaffe, surdejsbrød og ikke mindst vores fire mad og rejse bøger vi har skrevet, som er fuld af opskrifter, fotos og eventyr.
Vi håber I vil læne jer tilbage og nyde oplevelse og smagene rundt om bordet og fornemme vores eventyrs smage som var de der i egen person.
Nyd rejsen! Og vi ses!
Hjemmeside
Instagram

Der må ikke medbringes egne drikkevarer. Baren er åben under hele arrangementet.

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


menu

ç?lb?r

Inspiret af de kendte tyrkiske æg, med kartofler fra den økologiske gård Klippingegård. Skyren og den danske græske yoghurt er blandet med hvidløg og citron, brunet smør med Aleppo chili, røget paprika og et æg med flydende blomme.  

fattoush

"så sprød og frisk at efter du har spist har du en følelse af at du har skyllet din mund med noget naturligt" - har en af vores venner engang sagt om dennee vidunderlige mellemøstlige brødsalat denne gang lavet på kartoffelsurdejsbrød. Vi tror I vil sætte pris på sæsonpræget i den. 

taktouka

som en dip eller salat fra Marokko lavet af bagte grønne pebere, tomatoer, hvidløg og olivenolie og serves med moste kartofler. 

surdejs boller og brød

vi bager vores boller i Seks på Krystalgade i en tre dage lang proces og brugerr en over 20 år gammel rugbrøds surdej og økologisk mel fra Kornby Mølle nær. Boller er primært hvede og brødet mest rug.

cold brew

silkeblød som en god rom eller whisky og så rig på overraskende smage og aromaer efter 20 timers cold dripping, dryp for dryp, i vores eget cold brew tårn. Kaffen er fra Prolog selvfølgelig.


Madens serveres family style.Adresse: Nørregade ved Vor Frue Kirke, Nørregade 8, 1165 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.