Årets folkemødemiddag sætter fokus på en ganske særlig egn, nemlig Lolland-Falster, hvor Madens Folkemøde jo hører hjemme.
Det betyder, at vi har indbudt nogle af sydhavsøernes bedste køkkener til at stå for maden: Falsters Kyst, Engestofte Gods og Hotel Saxkjøbing
har sammen udviklet en menu, der er baseret på de lokale producenters frembringelser.
Også i glasset kan man smage terrioret. I år har vi nemlig matchet maden med lækre, lokale drikkevarer.
Middagen afholdes i Laden.
Der serveres velkomstdrinks fra kl. 18.30. Vælg mellem:
- Cherry Raspberry (Frederiksdal Likør og Raspberry Rhubarb Tonic)
- Cherry Spritz (Frederiksdal Vermouth og tonic)
- Cherry Flower (alkoholfri)
Menuen:
- Brød med hummus på lokale bønner og linser
- Terrin af gris med kabis og syltede sennepskorn misuna
I glasset: Østergaard Vinmageri Rosé 2022
- Frikassé på kyllinger fra Dalbakkegård med sommersalat, lokale grøntsager samt kartofler og asparges fra Gårdbutikken Marielyst med urter og brunet smør.
I glasset: Lilleø Vin ARWEN 2020
- Oste fra Hårbølle Mejeri og Arla Unika med kompot og knækbrød
I glasset: Krenkerup Doppel Bock
- Rabarber på bund af sorthavre fra Engdigegaard, creme anglaise med bipollen og vanilje fra Mette Ravn
I glasset: 2018 Æblecider Isvin, Vigmosegaard, Lilleø
Ret til ændringer i menuen forbeholdes.