Bouillon Food & Film
Kom og få serveret en tre-retters menu, efterfulgt af en tur i biografen! Restaurant Bouillon har lavet et samarbejde med Nordisk Film Biografer, hvor vi hver måned kreerer en tre-retters menu, efterfulgt af en filmforevisning i biografen. Kom og spis dig mæt og glad, spadser til den nærliggende biograf, og nyd en god film med popcorn til.
Månedens film: Under stjernerne på himlen
'Under stjernerne på himlen' er et portræt af en af dansk popkulturs største stjerner: Tommy Seebach.
Et rørende og livsbekræftende drama om en mand, der indædt kæmper for at forblive på toppen. Det er samtidig en familiehistorie om en far, hvis konstante higen efter anerkendelse spænder ben for hans store kærlighed til sin familie.
'Under stjernerne på himlen' er en fortælling om en livskunstner, en entertainer og en stor personlighed, som pa? sin egen skæve og pa? mange måder unikt danske facon blev det popmusikalske samlingspunkt for en hel generation. Ligesom hans søn Rasmus Seebach er blevet det for den næste.
Menu:
Forret: Cremet rillette af bagt og varmløget laks
Hovedret: Andeconfit med cremet kartoffelgratin à la dauphinoise
Dessert: Crumble med rabarber
Lokationer, Frederiksberg:
Food: Restaurant Bouillon, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
Film: Falkoner Bio, sal 4, Sylows Alle 15, 2000 Frederiksberg
Lokationer, Aarhus:
Food: Restaurant Bouillon, Europaplads 2, 8000 Aarhus
Film: Nordisk Film Biografer Aarhus C, sal 4, Sankt Knuds Torv 15, 8000 Aarhus
Lokationer, Odense:
Food: Restaurant Bouillon, Gråbrødrepassagen 12, 5000 Odense
Film: Nordisk Film Biografer Odense, sal 3, Østre Stationsvej 27, 2. sal, 5000 Odense
Pris:
289 kr. inkl. middag og biografbillet og 2,5 l. popcorn.
Prisen er ekskl. Madbillet's gebyr.
Vær opmærksom på:
Vi kan desværre ikke lave alternative menuer til dette arrangement. Menuen bliver serveret kl. 15.00 til ca. 16.30, hvorefter man selv spadserer den korte tur til biografen. Filmen starter kl. 17.00.