Er du klar til en anderledes, legende og sensorisk dining-oplevelse? FOOD FEELS pop-up er en eksperimentel og interaktiv madoplevelse i København designet for at mindske mental og fysisk distance til hinanden og os selv.
Oplevelsen foregår på en tag-farm i København i et drivhus omringet af friske urter og afgrøder. Gennem sensorisk leg, engagement samt socio-kulturelle og kognitive aspekter vil oplevelsen strække sig udover selve tallerkenen.
Med respekt for bæredygtighed og i samarbejde med sommerlier Jeppe Schneider og dygtige kokke, som bl.a. tidligere har været på Noma, udvikler gastro-ikonet Julia Prokopenko en dining-oplevelse, som består af følgende serveringer
GROUND
Bare tæer. Sprødt. Tang. Grøn te.
Cocktail.
PLAY
Bare hænder. Bobler. Courgette. Hasselnød. Bergamot.
Hvid drue, Bodegas Cano
SHARE
Mal. Del. Polenta. Svampe. Figner. Urter.
Rød drue, Petite Immortelle
CREATE
Stjæl. Knus. Umami yoghurt. Smørvafler.
Bergamot mandel chai.
Vand ad libitum.
18.00: Fremmøde/første servering
18.15: Siddende serveringer starter
21.00: Tak for i aften
Der kan ikke foretages ændringer på menuen. Underret gerne i tilfælde af ønsket om alkoholfri drikke.
Husk coronapas(!) og kom gerne åbensindet og med nogen som du gerne vil... komme tættere på.
OBS: Begrænset antal pladser!
Totalt antal deltagere: 25