For Mund & Øje

Præsenteres af Peter Yung Worth

Efter et år i Paris, er Peter Yung Worth (årets kok 2017) tilbage i Danmark og under “Copenhagen Cooking and Food Festival” inviterer Peter sammen med designerne Dennis Lynge og Mia Bjergegaard på en unik og sanselig middag, hvor gastronomi møder grafik.


Det bliver en aften “For mund og øje”. En aften hvor vi hylder det gode selskab, fortolker den gode smag samt leger med og udfordrer vores opfattelse af farver, præsentation og anretning. Det bliver en smagfuld, farverig og uformel middag. 


Inklusiv i prisen er seks serveringer med kombineret juice- og vinmenu.


Peter Yung Worth har tilbragt det meste af sit liv i professionelle køkkener – og både hans talent og ambitioner som kok har ført ham rundt i det meste af verden. Peter Yung Worth er oprindeligt udlært fra Falsled Kro og har tidligere været chefkok på nogle af Danmarks bedste restauranter. I 2017 blev han kåret til Årets Kok og arbejdede efterfølgende for og med Mette Martinussen på forestillingen “Festen” Madteater på Republique. Med indflydelse fra sin tid i bla. London, Italien, Rusland, Danmark og senest Frankrig er det svært at sætte én label på Peters mad. En ting er dog sikkert – Peter laver mad fra hjertet.


Mia Bjergegaard er grafisk designer og partner i design bureauet Paper Beat Rock. Da Mia grundlagde Paper Beat Rock sammen med sin samarbejdspartner i 2013, gjorde hun det ud fra et simpelt princip: “No business as usual”. Hvilket har været afsættet lige siden. Paper Beat Rock er blevet en “go-to” for alt fra en af verdens største sexbutikker til bryggerieksperimentet 'People Like Us' og Det Kongelig Danske Kunstakademi.


Dennis Lynge er uddannet grafisk designer og arbejder lige nu som Design Director hos en af danmarks største kreative virksomheder Uncle Grey i København. Dennis’ arbejde er båret af æstetik og med inspiration i kunsten, skaber han inspirerende og visuelle universer. I 2010 skabte Dennis i samarbejde med Michael Nygaard og Scoop Models kunstprojektet “Icon”, som promoverende dokumentation af det nutidige skønhedsideal. I 2018 vandt Dennis både guld og sølv, for sit arbejde ved Creative Circle Award 2018.Adresse: Peter Yung Worth, Strandvejen 34, 2900 Hellerup

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223