Foredrag og smagning - 'Sour Beer' Session

Præsenteres af Copenhagen Hospitality School

Konceptet 'Sour Beer' er vokset enormt i popularitet, rækkevidde og omfang i det sidste årti. Fra at være blevet betragtet som 'outsideren' i en ølverden domineret af konventionelle pilsnerbryggere, fejres sour beer i dag for deres smagfulde kompleksitet og kraftige syrlighed.

Uanset hvad dine interesser måtte være inden for sour beers, har du nu mulighed for at lære det grundlæggende i, hvordan de laves, og hvorfor de smager, som de gør. Vores foredragsholder Bjarke Bundgaard vil oplyse os om bryggeprocesserne, herunder hvilke slags mikroorganismer der er involveret i fremstillingen af de historiske øl, såsom Lambic, Gose, Wit, Berliner Weisse og nutidige Wild Ales og Kettle-Sours.

Foredraget finder sted i lokale A007-C og varer 2,5 time inklusiv en smagssession. Der vil være tid til at netværke bagefter.

Pris 50 kr. inkl. gebyr.


Mød arrangøren

På 'Copenhagen Hospitality College' uddanner vi i mad og gæstfrihed og udover det arrangerer vi en række arrangementer og kurser for at opdage lokale og internationale fødevareprodukter og produktionssystemer. Arrangementet om Sour Beers er et i rækken af 'after hour'-arrangementer, hvor vi inviterer eksperter til at holde en snak om et specifikt emne. Fritidsarrangementerne er både for branchen og elever samt private uden for skolen, og de finder normalt sted om tirsdagen fra 16.00 – 19.00 en gang om måneden.Adresse: Hotel og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

En del af Copenhagen Beer Week

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »