Fransk Osteskole

Præsenteres af Ma Poule

Hvordan laver man en ost? Hvorfor kan noget så simpelt som syrnet mælk se, dufte og smage vidt forskelligt alt afhængigt af om det kommer fra Alperne eller Pyreneerne?

Bliv klogere på ost til Ma Poules franske osteskole søndag 1. september. På osteskolen bliver du præsenteret for fire forskellige oste og får de skæve historier bag. Vi skal diskutere, hvorfor de små producenter, der har lavet ost i generationer, kæmper en hård kamp for at overleve og har svært ved at videreføre deres håndværk i en global verden. Vi trækker også paralleller til dansk osteproduktion og udveksler erfaringer mellem de to lande.
Og så skal vi selvfølgelig smage på ostene og lære, hvad der kendetegner de forskellige oste, og hvordan man beskriver smagen.

Menuen inkluderer en ostetallerken med fire forskellige franske oste samt et glas vin eller anden drik. 

Workshoppen styres af Ma Poules huskok Frederik Pépin, der er en sand osteafficionado og dele ud af sin store viden om alskens ost.

Godt at vide:
• Prisen er inklusiv en drink

Eventen præsenteres af Ma Poule & TorvehallerneKBH


Menu

Ostebræt med fire oste og en drik



Adresse: Torvehallerne KBH, Frederiksborggae 21, 1360 København K

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.