Frederiksberg Høstfest 2018 - Chefs' Manifesto by Kamilla Seidler & friends

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Vi kan forandre verden gennem gastronomi. Det er holdningen hos de over 100 kokke, som har tilsluttet sig det nye internationale initiativ: Chefs’ Manifesto

Det er FNs verdensmål, som er udgangspunktet, og ambitionen er at arbejde for en bedre fremtid for mad og mennesker gennem bl.a. biodiversitet, fokus på plantebaseret mad, reducering af madspild og inspiration til bedre udnyttelse af råvarerne.

Initiativet blev lanceret i Stockholm i juni, og nu kommer Chefs’ Manifesto så til København med Kamilla Seidler i spidsen. Kamilla Seidler er dansk kok, som har rejst verden rundt for at inspirere til forandring gennem gastronomi. Bl.a. tilbragte hun fem år i Bolivia, hvor hun formåede at gøre Gustu til en af verdens bedste restauranter sammen med lokale medarbejdere, og selv blev udnævnt til Latinamerikas bedste kvindelige kok i 2016.

Nu er Kamilla Seidler hjemme igen og byder på en helt unik oplevelse til Frederiksberg Høstfest.

Menu

  • Grøntsager med grov sennep, brun farin og urter
  • Kalv med kartofler, brunet smør og urter
  • Desserten er en overraskelse

Landmænd

I Glænø producerer Kalv&Ko økologisk Jersey-kalvekød af meget høj kvalitet. Produktionen er baseret på at fodre tyrekalve op, som bliver “tilovers” i mælkeproduktion. De køber spæde kalve fra økologiske mælkeproducenter, bl.a. Svanholm Gods, og så får de økologiske kalve lov til at opleve en lang sommer på græs i stedet for bare at blive aflivet. Den naturlige opvækst giver rigtig godt, velsmagende og mørt kød. Derudover mørnes kødet “på krogen" i 12-16 dage.

Svanholms landbrug hører til blandt pionererne indenfor økologien, og var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981. I 1990 blev de sidste marker på Svanholm Gods omlagt til økologisk drift. Der er køer og får på Svanholm, og derudover dyrker de korn, grønne bønner, kartofler, rodfrugter og græskar samt har frugtplantage og drivhus. 

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Det er muligt at købe drikkelse på dagen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune, Økologisk Landsforening og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er støttet af Tuborgfondet. Jalm&B sørger for lækkert Artisanbrød til bordet, og Il Fornaio sørger for økologisk olivenolie at dyppe brødet i. Ramlösa stiller vand på bordet til gæsterne. 



Adresse: Frederiksberg allé 1820

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.