Frederiksberg Høstfest: Anarki x Nørbys Grøntsager

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Bistro-klassikeren Anarki, med sin centrale placering på Frederiksberg, er efterhånden er blevet en fast del af Frederiksberg Høstfest. Igen i år er de gået sammen med Nørbys Grøntsager om at lave en lækker tre-retters menu.

Anarki har, siden de slog dørene op til restauranten i 2015, været garant for en spiseoplevelse uden regler og dogmer – deraf navnet. Restauranten går kompromisløst til værks både når det kommer til maden og vinene der serveres. Tilgangen til maden er funderet i det franske håndværk, men Anarki er ikke bange for at udvide horisonten og lade sig inspirere af køkkener fra hele verden. Det vigtigste er, at maden er ærlig og smager af det den ligner. Anarki fik i 2016 tildelt en ’Bib Gourmand’ af michelin-guiden, som er en udmærkelse, der tildeles restauranter, der serverer god mad til gode priser.

Nørbys Grøntsager ligger smukt placeret på Stevns hvor de, på 24 hektar jord, dyrker op mod 50 forskellige økologiske afgrøder om året. Gårdens grøntsager og æg bliver solgt til private gennem deres egen gårdbutik og derudover leverer de til fødevarefællesskaber, supermarkeder og restauranter. Energiproduktionen på gården er grøn med vindmølle, solceller og solvarme.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Forret:
Biodynamiske tomater og Stracciatella

Hovedret:
Kalvefrikassé med grøntsager fra Nørbys Grøntsager

Dessert:
Discoveryæbler med creme chantilly og saltet karamel



Adresse: Frederiksbeg Allé, 1820 Frederiksberg C

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.