Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly Serverer lækre cortado´er og chokolademælk i slutningen af middagen
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Frederiksberg Høstfest præsenteres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og INCO.
Din vært
På Rantzausgade 44 finder du Baka d'Busk, en restaurant der omfavner en moderne og plantebaseret madfilosofi.
Her forvandles sæsonens bedste råvarer til innovative og smagfulde retter, der udfordrer opfattelsen af det grønne køkken. Med fokus på bæredygtighed og nysgerrighed tilbyder Baka d'Busk et spisted, hvor gæster kan nyde en kreativ spiseoplevelse. Det er et sted, hvor god smag og plantebaseret innovation går hånd i hånd.
Søtofte Gårdmejeri
Søtofte er en regenerativ landbrugsvirksomhed, etableret i 2017, der bygger videre på årtiers økologisk dyrkning med nye, holistiske metoder. De praktiserer intensiv "Market Garden"-dyrkning af grøntsager uden pløjning, har mobile hønsehuse og køerne lever deres helt naturlige liv. Dette sikrer høj kvalitet og opbygger frugtbar jord. Find deres æg og sommergrønt hver lørdag på Stændertorvet i Roskilde. Søtofte forbinder kunder og natur gennem bæredygtigt landbrug og åbne arrangementer.
I tilfælde af dårligt vejr ...
Vi håber på solskin, ellers ses vi i K.B. Hallen. Beslutningen træffes 1-3 dage før og du får direkte besked.
Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Snacks
Syltede og fermenterede sommer grøntsager
Surdejsbrød med tahin og zhroug
Forretter
Confiteret fennikel med abrikos og sorte oliven
salad Rosso med nye beder og dukkah
sensommer macedoine
Hovedret
Cassoulet Bianco med tomat, aubergine og piment.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev