Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly Serverer lækre cortado´er og chokolademælk i slutningen af middagen
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Frederiksberg Høstfest præsenteres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og INCO.
Din vært
En restaurant med fransk køkken, et asiatisk twist og nordiske råvarer, beliggende i en hyggelig og traditionsrig kælder. Her går velsmagende retter op i en højere enhed med en afslappet og charmerende atmosfære. Til frokost kan du desuden nyde moderne smørrebrød.
Bjørnekælderen, der har over 130 års historie som restaurant, er anerkendt med en Michelin Bib Gourmand. Navnet stammer fra dengang, en bjørnetæmmer boede i kælderen, og i dag kan du stadig finde referencer til bjørne, herunder en udstoppet bjørn ved indgangen, som bidrager til stedets unikke charme.
Vilde urter
Vildeurter ved Michael Fitzner dedikere sin tid til at udforske og formidle viden om spiselige vilde planter. Michael Fitzner deler sin ekspertise om, hvordan man identificerer, høster og anvender vilde urter i madlavning og husholdning. Han tilbyder kurser og guidede ture, hvor deltagere lærer at genkende naturens skjulte skattekammer. Formålet er at fremme en større forståelse for naturen og dens ressourcer.
I tilfælde af dårligt vejr ...
Vi håber på solskin, ellers ses vi i K.B. Hallen. Beslutningen træffes 1-3 dage før og du får direkte besked.
Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Forret
Rejer, kål, ramsløg, friskost
Hovedret
Unghane, løgsauce, trøffel
Dessert
Kandiseret luftløg, brombær, yoghurt
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev