Frederiksberg Høstfest: Gemyse x Aarstiderne

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Gemyse, som til daglig ligger smukt ved Tivoli Søen, er en af årets nyheder på Frederiksberg Høstfest, og det er en fornøjelse at byde Mette Dahlgaard og hendes dygtige tropper velkommen til Frederiksberg Allé. Med sig har de Aarstiderne, som dyrker økologiske grøntsager og leverer økologiske kasser i hele Danmark.

Gemyse ligger smukt midt i Tivoli og er en restaurant, som fokuserer på grøn gastronomi. Her behandles selv det mindste skud med samme respekt som det fineste stykke kød, og de grønne, økologiske råvarer er hovedrolleindehavere med masser af smag og tekstur - ofte kombineret med krydderier fra hele verden. Gemyse har kun været åben i få år, men har allerede modtaget mange rosende anmeldelser og anerkendelser for sit grønne, innovative køkken.

Aarstiderne har siden 1999 arbejdet på at genskabe den tætte forbindelse mellem dyrkningen af jorden og glæden ved måltider, fulde af gode råvarer, sundhed, smagsoplevelser og nærvær. De leverer i dag økologiske kasser til over 50.000 husholdninger i Danmark. Måltider og opskrifter laves i deres landkøkken på Krogerup Avlsgaard i Nordsjælland, og varerne pakkes i pakkeriet på gården Barritskov i Østjylland.

Det praktiske: Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.30, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er også støttet af Tuborgfondet. Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.


Menu

Gulerødder med fermenterede ræddiker, gær emulsion og markens grønt

Brisket med grillede majs, chili mayonaise og lime. Økologisk brød lavet med kimchi-lage

Gammeldags æblekage med vildeurter fra marken



Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.