Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly Serverer lækre cortado´er og chokolademælk i slutningen af middagen
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Frederiksberg Høstfest præsenteres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og INCO.
Din vært
Gorda blev grundlagt af Gonzalo og Luciano, to argentinske venner og kokke med en fælles passion for at gentænke det lokale køkken. Med deres omfattende erfaring fra køkkener i Sydamerika og Europa begav de sig ud på en mission om at skabe et indbydende sted, der fremviser de livlige smagsoplevelser fra det latinamerikanske køkken.
I tilfælde af dårligt vejr ...
Vi håber på solskin, ellers ses vi i K.B. Hallen. Beslutningen træffes 1-3 dage før og du får direkte besked.
Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Forret
Salat med brændte løg, blandede urter, radicchio og sofrito-puré
Hovedret
"Aji de gallina"
en traditionel Peruviansk cremet kyllingegryderet, der har en smule varme fra grundstenen i deres køkken; gul chili og knas fra paranødder
Hertil kartofler
Dessert
Mexicansk "Arroz con leche"
luftig Risbudding rørt med dulce de leche
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev