Frederiksberg Høstfest: Madklubben Frederiksberg x EAT GRIM

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Madklubbens dygtige kokke glæder sig til at vise dig, hvad der sker, når grøntsager, der normalt ikke kan sælges på grund af deres udseende, får en masse gastronomisk kærlighed. Det er Carolin Schiemer og Petra Kaukua fra EAT GRIM, der leverer råvarerne til denne fantastiske vegetarmiddag, som du kan nyde, sammen med dem du holder af ved det lange bord på Frederiksberg Allé.

Madklubben Frederiksberg finder du i den gamle fredede ventesal lige ved Frederiksbergcentret. Fra 1864-1911 var stationen et stop på togruten fra København til Roskilde, men i dag huser den ikoniske bygning Madklubben Frederiksberg, som bedst kan betegnes som en rigtig nabolagsrestaurant, hvor gæster kan nyde en afslappet middag i de smukke omgivelser - både til frokost og aften.  

EAT GRIM er startet af Carolin Schiemer og Petra Kaukua, som leverer “uskønne” frugter og grøntsager til både restauranter og private med deres måltidskasser fyldt med overskudsgrønt. Omkring en sjettedel af al dyrket frugt og grønt går til på de danske gårde, fordi de er for “grimme” til at blive solgt! I nogle tilfælde kasseres op mod hver anden enhed. Alene i Danmark bliver det til 160.000 tons om året. Det vil EAT GRIM ændre på.

Det praktiske: Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.30, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er også støttet af Tuborgfondet. Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.


Menu

Ristet surdejsbrød med bagt sommergrønt, nye hvidløg, olivenolie og tørrede oliven

Nye kartofler, korianderblomster, persillepesto på Vesterhavsost og karryristede kerner

Broccoli, citrontagetes, agurk og mynte

Græskar med chili, soja og sesam

Grillede porre, blomsterkarse og saltet yoghurt

Rødbeder, hybenrose, lakrids, citrontimian og sprødt korn



Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.