Frederiksberg Høstfest: Meyers Deli x Birkemosegaard

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

På den yderste spids af Odsherred ligger Birkemosegård. Mulden er blød og fuld af næring, og her vokser nogle af de bedste biodynamiske grøntsager, som Danmark har at byde på. Derfor har Meyers Deli teamet op med Jesper og hans hustru fra Birkemosegaard og sammen kreeret en menu af nogle af sæsonens skønneste grøntsager. Meyers Deli dækker langbordet og inviterer til sensommermiddag på Frederiksberg Allé.

Meyers Deli er et lokalt spisested midt på Frederiksberg. Her laver de enkle og velsmagende måltider fra bunden og hele dagen lang – både til morgen, middag og aften. Køkkenet er helt tæt på naturen, hvor sæsonerne er rettesnor og økologi og dyrevelfærd er i centrum. Meyers Deli topper gerne menuerne med egenproduktion fra Meyers af charcuteri, laks, eddike, frugt og most.

Birkemosegaard er en biodynamisk og økologisk gård - og det har de været siden 1968. Gården har været i familiens eje i fire generationer siden 1906, og Jesper overtog gården fra sine forældre i 1992 sammen med sin hustru Kung. Birkemosegård ligger på Sjællands Odde mellem Overby og Havnebyen med vand til den ene side og i et område med en stor koncentration af økologiske landmænd.

Det praktiske: Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.30, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking & Food Festival. Høstfesten er også støttet af Tuborgfondet. Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.


Menu

’Tartar’ af bagt rødbede med rygeost-creme, syltede løg, kapers, koldpresset rapsolie, saltet æggeblomme og rugknas, hertil ølandshvedebrød fra Birkemosegaard, bagt af gårdens husbager

Braiseret okse med varieret kål, bagte porrer, nye kartofler og løvstikke-dressing

Gårdens æbler som trifli med malt-sprødt, blød flødecreme og citrus-urter



Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.