Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly Serverer lækre cortado´er og chokolademælk i slutningen af middagen
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Frederiksberg Høstfest præsenteres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og INCO.
Din vært
Klassisk restaurant med over 100 års historie, der på elegant vis forener det danske og franske køkken.
I de stemningsfulde, historiske rammer, der emmer af parisisk charme og dansk hygge, kan du forvente en oplevelse, hvor kvalitet og god smag er i centrum.
Her bruges sæsonens bedste råvarer til at skabe både udsøgt højtbelagt smørrebrød til frokost og autentiske franske klassikere til aften, alt sammen komplementeret af et imponerende vinkort med kyndig vejledning.
I tilfælde af dårligt vejr ...
Vi håber på solskin, ellers ses vi i K.B. Hallen. Beslutningen træffes 1-3 dage før og du får direkte besked.
Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Forret
Tatar af okse , med peber mayo, cognac, sprød rugbrød og karse
Hovedret
Fransk løg tærte. Butterdej, skalotteløg, comte sauce, og sprød grønt
Dessert
Pavlova, med skovbærkompot, vanilje konditorcreme og skovsyre.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev