Fremtidens spiselige havn

Præsenteres af Maritime Nyttehaver

Havnen bliver renere og renere. Københavnerne fanger allerede torsk, multe og hornfisk midt i byen, og en skønne dag bliver det måske muligt at spise muslinger, østers og tang fra inderhavnen.

På dette arrangement kommer du helt tæt på fremtidens spiselige hav- og havnenatur sammen med Cykelkokken og Maritime Nyttehaver. Efter en tur på “Bølgemarken", hvor du bliver klogere på dyrkning af østers, tang og blåmuslinger, tilbereder Cykelkokken et fantastisk måltid baseret på bæredygtig havmad og vilde vine. Råvarer til måltidet kommer fra nyttehavernes gode venner fra Fiskerikajen i Torvehallerne og Rosforth & Rosforth under Langebro.

Inklusiv i prisen er en fire retters middag med vine og en rundvisning på Bølgemarken. 20 % af billetindtægten går til Maritime Nyttehavers arbejde for bæredygtig, lokal fødevareproduktion til havs.



Adresse: Kalvebod Bølge (container 5,6 og 7), Kalvebod Brygge, Ud for Marriott Hotel, 1560 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.