Fremtidens tallerken

Præsenteres af Madens Folkemøde

Hvad ligger der på fremtidens tallerken, hvis vi skal spise mere klimavenligt og mindske madspild?

Madkulturen og fødevareminister Rasmus Prehn inviterer alle, der har lyst, indenfor i det Det Rullende madværksted til at udforske fremtidens tallerken sammen med Gram Højskole, komiker og slagter Simon Jul og kok og tv-vært Jonathan Knoll. Der vil være mulighed for at prøve kræfter med vidt forskellige bud på fremtidens tallerken, og vi kan allerede nu afsløre, at der er fokus på både velsmag og madspild.

Denne workshop er gratis, men vi anbefaler at man reserverer en plads ved at klikke på 'Køb billet'-knappen forneden. Hvis ikke alle pladser er taget, vil der være åbent for "drop-ins".

 



En del af Madens Folkemøde

Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.

Madens Folkemøde foregår den 3. og 4. juni 2022.

Følg Madens Folkemøde her:

Facebook 
Nyhedsbrev
Hjemmeside

fredag 3. jun. 2022 kl. 14:30 - 14:50
á 0,00 kr.
fredag 3. jun. 2022 kl. 14:50 - 15:10
á 0,00 kr.
fredag 3. jun. 2022 kl. 15:10 - 15:30
á 0,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »