Frokost og forestilling på Fortet - en bid af historien på Mosede Fort

Præsenteres af Mosede Fort

På Strandvejen i Karlslunde, blot en halv time med S-tog fra Israels Plads ligger Mosede Fort. Herfra skulle Hovedstaden forsvares under 1. verdenskrig.

I Fortets særlige atmosfære, og med jeres helt egen frokostkurv, spiser I jer gennem en fortælling om husmødrenes omstilling til krisetiden. Derefter giver billetten adgang til det skræddersyede udendørs teaterstykke "Ild og Ungdom" af Skuespillerakademiet om dansk litteratur under 1. verdenskrig.

OBS: Prisen er pr. kuvert. Når I ankommer, samler vi kurven for jer, så den passer til jeres gruppestørrelse.

Hvis det regner: Vi låser op for vores skure, så I kan spise jeres frokostkurv i tørvejr. Husk paraply eller regntøj til teaterstykket.

  • Ønsker I at se udstillingen i kasematterne, når I besøger museet, så skal I købe særskilt entrébillet på dagen. Museet har åbent kl. 11-16.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Frokostkurven kan hentes ved den lille røde træbygning ved siden af fortet mellem kl. 12.00 og 13.30. Teaterstykket starter kl. 14.00 og varer ca. 1 time.

Menu
Forret: Strækning og erstatning
Hovedret: En hyldest til de danske urter og den brugbare kartoffel
Dessert: Sparekage i nye klæder

Drikkevarer
1 x fortbrygget øl, hjemmelavet sodavand eller postevand. Det er tilladt selv at medbringe egne drikkevarer.

Fortælling
I kurven vedlægges en fortælling I kan læse undervejs, for at få den bedste oplevelse ud af maden.Adresse: Mosede Fort, Mosede Strandvej 87A, 2670 Greve

Læs mere på: https://www.mosedefort.dk/det-sker/teaterforestilling/

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 28. aug. 2021 kl. 12:00 - 15:00
á 100,00 kr.
+ 11,00 kr.