Under Copenhagen Cooking kan du glæde dig til en skøn aften i høstens tegn, når Rokkedyssegaard i samarbejde med TorvehallerneKBH inviterer til gårdmiddag midt på torvepladsen.
Aftenens middag bliver en dejlig afslutning på sommersæsonen der lakker mod enden, men som stadig har meget at byde på. Menuen sammensættes af de bedste råvarer fra gården - selvfølgelig med en masse af Rokkedysses bedste bær. Middagen består af en 3-retters menu med suppe, steg og is, fortolket som serveringer som Rokkedysse-familien elsker at spise om sommeren.
Under aftenen kan du købe bærdrikke, vin og cider, der alle er lavet på bær fra gården.
Din vært
Instagram
Facebook
Hjemmeside
Billetsalget lukker d. 20. august.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr
Tre retter bestående af suppe, steg og is i en Rokkedysse-udgave
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev