Gastronomi og fordybelse - Arven fra munkene

Præsenteres af Nordkystens Kunsttriennale 2019

Mette Martinussen - kok, iværksætter og madkulturel iscenesætter - sætter sammen med lyddesigneren Ditlev Brinth munkenes liv i scene i en fantastisk mad- og lydoplevelse. Inspireret af munkenes idealer om rytme, gentagelse og tavshed inviteres du ind til en stund i fordybelse.

Publikum føres gennem tre sanserum, der hver især tager udgangspunkt i en del af munkenes opdeling af døgnet. Her træder du ind i den blanding af ensomhed og fællesskab, som kendetegner klosterlivet og er igen i dag er højaktuel. Vi higer i dag efter tid og mulighed for at finde ind til en grundlæggende kerne i os selv i en global og foranderlig verden.
Du bliver budt på en række mad-, drikke- og sanseoplevelser ud over det sædvanlige, der alle tager afsæt i at finde indre ro og fordybelse.

Mette Martinussen har arbejdet med måltidet som et mødested for mennesker siden åbningen af sin første restaurant. Hun er medstifter af Madeleines Madteater, der i 10 år ved hjælp af iscenesatte måltider har forført og provokeret et spisende publikum fra hele verden. Senest har hun udviklet forestillinger på teatre, hvor måltidet indgår i den samlede teateroplevelse, for eksempel Festen og Babettes Gæstebud på Teater Republique. 

Ditlev Brinth er uddannet i iscenesættelse og lyd fra Den Danske Scenekunstskole og har specialiseret sig i lydens audio og visuelle udtryk. Han har arbejdet med utallige forestillinger og installationer, hvor han kreerer kontrastfyldte lyduniverser, som bidrager til totaloplevelsen.


Menu

Et hemmeligt udvalg af mad og drikke!
Prisen er inklusiv drikkevarer



Adresse: Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 12, 3230 Græsted

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.