Gastronomiens spor i det danske samfund

Præsenteres af Det Danske Gastronomiske Akademi

Det Danske Gastronomiske Akademi fejrer i år sit 60-års jubilæum ved udgivelse af en ny bog, Gastronomiens spor i det danske samfund, som lanceres her på Cph. Cooking ved et særlig event, hvor en række gastronomer præsenterer hver deres syn på gastronomi. Du kan bl.a. høre indlæg fra madhistoriker Asmus Gamdrup om dansk gastronomisk historie, seniorforsker Caroline Nyvang om danske kogebøger, kok Rasmus Bredahl om neurogastronomi og prof. Ole G. Mouritsen om gastronomiens rolle i den grønne omstilling.

Eventet henvender sig til alle med interesse for den mad, vi spiser, og for hvordan mad, smag, måltider, madkultur, madlavning, madhåndværk, maddannelse og fødevareproduktion er helt centrale i alle menneskers hverdag og har betydning for, hvordan vi ønsker at indrette vores samfund nu og i fremtiden. 

Der vil blive serveret drikkevarer og specielle snacks, ligesom der vil være mulighed for at møde Akademiets medlemmer samt købe bogen til favørpris. 

Dine værter

Eventet arrangeres af Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening af privatpersoner, der arbejder for at fremme mad- og måltidskulturen i Danmark, uafhængigt af kommercielle interesser, offentlige institutioner og faglige organisationer.



Adresse: Flæsketorvet, I Den Hvide Kødby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.